Nemt at rapportere B-indkomst honorarer

Det er vigtigt at du bruger din tid, der hvor du er bedst, hvorfor du ikke skal bruge evigheder på at køre løn.

Vi har lavet et intuitivt system, hvor lønprocesserne er automatiseret for dig, og vi sørger for alle bankoverførsler, indberetning til SKAT, pension og e-Indkomst.

Derfor kan du spare meget tid ved anvendelse af Gratisal.

I systemet har vi taget højde for de aspekter af bureau- og konsulentbranchen, som kan influere lønsedlen.

Eksempelvis er det muligt, såfremt du har freelancere tilknyttet virksomheden at håndtere rapportering af B-indkomst honorarer på en nem og fleksibel måde. Er disse freelancere fremmedsprogede eller skal have løn på udenlandsk konto, så understøtter systemet også dette ved hjælp af fleksible tekster, sproglag og den integrerede udlandsoverførsel, som kan reducere vekselomkostningen med 100 kroner pr. overførsel.

Ligeså bærer branchen præg af et behov for tidsregistrering af konsulenter. Systemet er skræddersyet til at tage højde for dette, og derfor kan du meget nemt integrere Gratisal med dit økonomi- og tidsregistreringssystem, og derigennem importere dine konsulenters data.

The Color Club

"Vi er rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem. Gratisals dashboard giver os et rigtig godt overblik over de lønaktiviteter vi har.

Systemet kan integreres med de regnskabsprogrammer vi allerede benytter os af, hvilket har givet os mulighed for at skabe nogle automatiserede processer, der har aflastet vores økonomifunktion.

 Vi har derudover fået outsourcet vores regnskabs- og økonomiprocesser til Gratisals søstervirksomhed CapWorks.

 Dette har vi været rigtig glade for, og vi bliver altid mødt med en løsningsorientret tilgang til de spørgsmål og/eller udfordringer der er opstået undervejs."

Eva Kemp, Studio Manager, The Color Club

 

Hvorfor er Gratisal anderledes?

I Gratisal udvikler vi konstant nye funktioner, som udfylder tomme huller i markedet inden for personale- og lønadministration.

Du kan læse mere om vores funktioner og integrationer her.