Chat with us, powered by LiveChat

Danmarks
billigste lønsystem

0-15 KRONER PR. LØNSEDDEL

LØNSYSTEM (PRISER FRA 0-15 KR.)

ENGAGÉR DINE MEDARBEJDERE

INTUITIVE LØNSEDLER

FÆRRE FEJL

Med Gratisal lønsystem kan du fra 0-15 kroner pr. lønseddel skræddersy systemet efter lige netop dine behov. Du kan altid oprette dig gratis og uden binding for at udforske systemet inden du begynder at skrædersy.

Med Gratisal lønsystem kan du fra 0-15 kroner pr. lønseddel skræddersy systemet efter lige netop dine behov.

Dine medarbejdere har med Gratisal online adgang til at downloade lønsedler og redigere deres stamdata, hvilket skaber gennemsigtighed for dig og dine medarbejder.

Med Gratisal lønsystem sikrer du, at dine medarbejdere forstår deres lønseddel med et nemt overblik over, hvad de får i løn og betaler i skat.

Gratisal er det første lønsystem i verden, hvor du kan sende lønsedler til medarbejderne i udkastform, som kan rapportere tilbage om fejl inden lønnen bogføres.

OPRET DIN VIRKSOMHED NU!KOM IGANG NU!

DK's BILLIGSTE
LØNSYSTEM

Med Gratisal får du et innovativt lønsystem, du kan skræddersy efter behov og hvor du aldrig betaler for mere end du bruger.

OPRET VIRKSOMHED

Lønsystem med priser fra 0-15 kr.

Gratisal er Danmarks billigste lønsystem med priser fra 0-15 kr. pr. lønseddel.

I vores gratisversion får du et komplet og intuitivt lønsystem, hvor du nemt og hurtigt kan køre din virksomheds løn.

Gratisal er lønsystemet der gør behandling af løn nemt og tilgængeligt for alle. Du har mulighed for at skræddersy lønsystemet efter lige netop dine behov.

Hvis du eksempelvis ønsker en endnu hurtigere og mere automatiseret lønadministration kan du for mellem 1 til 5 kroner pr. lønseddel blandt andet få et lønsystem med integrationer til systemer som eksempelvis Dinero, Billy, e-conomic, Uniconta, WorkBook og Flexybox. Derudover er det også muligt at vælge automatiske bankoverførsler via Nets, så du kan spare endnu mere tid på din lønadministration.

Ønsker du at benytte dig af de udvidede funktionaliteter i Gratisal, kan du læse mere under vores prisberegner her.

Lønsystem med let og overskuelig lønseddel


Skræddersy dit lønsystem efter din virksomheds behov

Ikke én virksomhed og/eller branche er ens, og derfor skal et lønsystem også være fleksibelt. Derfor er det muligt at anvende og skræddersy Gratisal efter din virksomheds behov. Her kan du få et indblik i nogle af de funktioner, som du uden binding kan til og fravælge som du vil i vores lønsystem. Du kan eksperimenterer med forskellige sammensætninger af vores funktioner via prisberegneren her.

viskel_C3_A6der-o56wusnyvxismdg1jleipw8jfwnyu05rma_772f6ea102daebb305a1a93c6e508fde

Autokorrektion

Autokorrektion gør det nemt at indberette fejl og ændre medarbejderes løn. Gratisals lønsystem tilpasser automatisk lønnen efter jeres rapporteringer, så fejl bliver udlignet den følgende måned.

LÆS MERE

Tidsstyring

Importér timedata til Gratisal eller lad medarbejderne taste det selv i systemet. Når timeposternes godkendes overføres disse automatisk til løndata ud fra de kriterier, du selv sætter op.

LÆS MERE

iStock-899251314-o1tkzb2xlhodb4xvn5wrdyjs0ka1z8bbc_e63294feb7e74b82418d3b84def24b02

Datostyring

I vores lønsystem kan du indsætte fremtidige justeringer ved fx lønreguleringer, barsel eller faste udgifter i en periode og lave hurtige korrektioner ved at bruge vores datostyring.

LÆS MERE

Godkendelsesflow til lønkørsler

Denne funktion giver dig mulighed for at sende din lønkørsel til godkendelse inden denne bogføres. Samtidig kan du sende lønsedler til godkendelse hos medarbejderne inden bogføring.

LÆS MERE

iStock-944376288-Konverteret-o4tgq8qmajs65xy3mfsyd_65f26efdc3072b5cf7f1b121c59ac6b2

Multi-Company

Funktionen er designet til dig der laver løn for flere virksomheder, så du let kan holde overblik. Du kan nemt se og tildele adgang til brugere på tværs af virksomheder.

LÆS MERE

Automatiske bankoverførsler

Automatiske bankoverførsler via NETS til medarbejdere, SKAT og pensionsudbydere. Kræver oprettelse af en gratis NETS-aftale. Dette kan du gøre via vores

LÆS MERE

Lønsystem til store såvel som små virksomheder

Gratisal har knækket koden i forhold til at skabe et cloudbaseret lønsystem, som kan matche den store virksomheds behov samtidig med at lønbogholderen ikke behøver at kunne kode i systemet.

I praksis bygger vores lønsystem på et åbent API og automation, som gør systemet fleksibelt i forhold til dit faktiske behov. Vi har nedbrudt lønarter og deres opførsel til processer, så kompleksiteten falder tilsvarende, når lønnen skal eksekveres. Det betyder, at virksomheder med under 2.000 ansatte, som reelt er for små til at have en decidereret lønafdeling, vil kunne håndtere løn på deltid, effektivt og med en stærk kontrol.

Mere end 100 ansatte?

Har din virksomhed mere end 100 ansatte garanterer vi, at dit skift til Gratisal er tilbagebetalt i løbet af 3 til 6 måneder på grund af højere effektivitet, lavere licensomkostninger og færre fejl i lønprocessen.

Kundereferencer

Lønsystem, løn system eller lønprogram? Kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder det, får du med Gratisal et brugervenligt produkt, som kan tilpasses til alle brancher og virksomhedstyper. På denne måde får din virksomhed lige præcis det lønsystem, som de har brug for. Mere end 3.500 virksomheder benytter sig allerede af Gratisal. Læs mere om vores kunders oplevelser med systemet ved at klikke på logoerne her.

Lønsystem med lønsedler, som alle forstår

Hvorfor skal lønsedler kræve en længere regnskabsuddannelse at afkode?

Vores lønsystem tilbyder intuitive lønsedler, der giver medarbejderen den information, der er mest relevant, præsenteret på en måde der er til at forstå: Hvad er min løn? Hvor meget skal jeg betale i skat? Hvad får jeg udbetalt?

Vil man i detaljerne på lønsedlen, åbner man bare specifikationen og følger grundlaget for de enkelte lønposter.

Internationale medarbejdere?

Gratisal tilbyder også fleksible tekster og engelsk sproglag på lønsedler og i selve systemet, hvilket gør det nemt for dig, at have internationale medarbejdere.

Forside-l_C3_B8nseddel-1_d5dd216cc9864c8e550e5d53ae8cce60

Nævnt i følgende medier

Vi er et innovativt lønsystem, der søger at løse irritationsmomenter for slutbrugeren, som har eksisteret længe og som ingen tidligere har gjort noget ved. Derfor er vi også nævnt i flere danske medier som eksempelvis Børsen og Ekstra Bladet. Herunder finder du et udsnit af nogle af de andre medier, vi tidligere er blevet nævnt i.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal – enten som bogholder eller kunde, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22. Du har også mulighed for at kontakte os på support@gratisal.dk

Bemærk: Hvis du allerede er bruger af systemet, skal du være opmærksom på at systemsupport ikke er gratis. 
Vi anbefaler derudover, at du benytter chat-funktionen til support. Det er muligt at tilkøbe fri mail/chat support gennem vores pakkeløsninger. Dette kan du læse mere om under Priser, eller under fanen ”Ekstra” når du er logget ind.