lønsystem

Dit innovative
lønsystem

0-15 KRONER PR. LØNSEDDEL

LØNSYSTEM (PRISER FRA 0-15 KR.)

HURTIGERE LØNKØRSEL

INTUITIVE LØNSEDLER

BEDRE DATA & FÆRRE FEJL

Med Gratisal lønsystem kan du fra 0-15 kroner pr. lønseddel skræddersy systemet efter lige netop dine behov. Du kan altid oprette dig gratis og uden binding for at udforske systemet, inden du begynder at skræddersy.

Med Gratisal lønsystem kan du fra 0-15 kroner pr. lønseddel skræddersy systemet efter lige netop dine behov.

Det skal være nemt og hurtigt at køre løn. Gratisal er designet, så du ikke skal bruge en masse unødvendig tid på dine lønprocesser. Derfor har flere kunder også oplevet op mod 80 procents tidsbesparelse på deres lønkørsel.

Med Gratisal får du et lønsystem med lønsedler, som dine medarbejdere let kan forstå. Dine medarbejdere får også adgang til deres egen medarbejder-app, hvor de kan godkende deres lønsedler, tidsregistrere, ændre stamdata etc.

Få bedre data og hermed også færre fejl ved hjælp af Gratisals realtidsdata og vores mange rapporteringsmuligheder. Herudover kan du også sende lønsedler i udkastform til dine medarbejdere, inden lønnen bogføres.

OPRET DIN VIRKSOMHED NU!KOM IGANG NU!

DIT INNOVATIVE
LØNSYSTEM

Med Gratisal får du et innovativt lønsystem, du kan skræddersy efter behov og hvor du aldrig betaler for mere end du bruger.

OPRET VIRKSOMHED

Lønsystem med priser fra 0-15 kr.

Gratisal er et lynhurtigt og intuitivt lønsystem, der samtidig er Danmarks billigste lønsystem med priser fra 0-15 kr. pr. lønseddel.

Gratisal er lønsystemet, der gør behandling af løn nemt og tilgængeligt for alle. Du har mulighed for at skræddersy Gratisal, så det passer til lige netop dine behov, og du kan til- og fravælge funktioner som det passer dig.

Få bedre data og færre fejl med et nyt og innovativt lønsystem fra Gratisal

Vores mange rapporteringsmuligheder styrker din indsigt i dit lønsystem og dine lønprocesser. Med funktioner som realtidsdata, datostyring og godkendelsesflow sikrer du dig, at lønkørslernes fejlmargin bliver reduceret betydeligt. Læs mere om vores funktioner.

Hvis du ønsker en endnu hurtigere og mere automatiseret dataudveksling, kan du med Gratisal få et lønsystem med et åbent API og integrationer til et stort udvalg af økonomi-, tids- og vagtplanneringssystemer. Her kan blandt andet nævnes Dinero, Billy, e-conomic, Uniconta, WorkBook og Planday. Du kan se udvalget her.

Du kan se vores priser og læse mere om vores funktioner via linket nedenfor.

Lønsystem m priser fra 0-15 kr

Lønsystem, løn system eller lønprogram? Kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder det, får du med Gratisal et brugervenligt produkt, som kan tilpasses alle brancher og virksomhedstyper. Du kan læse mere om eksempelvis Crossfit Copenhagens, RelationMediasECIT’sCands og AOF’s og oplevelser med systemet ved at trykke på logoerne nedenfor.

“Systemet er intuitivt, og dashboardet er med til at give os et rigtig godt overblik, hvorfor det ikke tager særlig lang tid at køre løn.”

LÆS MERE

“Særlig godt er Gratisals fleksibilitet i forhold til import og eksport af data, hvilket er meget værdifuldt for en virksomhed som vores.”

LÆS MER

“Man finder hurtigt ud af, hvordan systemet fungerer og processerne er med til at sikre at der hurtigt kan eksekveres på lønnen.”

LÆS MERE

“Særligt stærkt er Gratisals skabeloner, der sikrer en god tidsbesparelse og et solidt overblik over afdelingsstrukturer, medarbejdere etc.”

LÆS MERE

Lønsystem til store og små virksomheder

Skræddersy dit helt eget lønsystem

Ikke én virksomhed og/eller branche er ens. Derfor skal dit lønsystem på samme måde være fleksibelt, så du udnytter dets fulde potentiale. Hvor mange lønsystemer tilbyder standardløsninger, gør Gratisal det i stedet muligt for dig at skræddersy dit helt eget lønsystem, så det matcher lige netop din virksomheds behov, uden at det skal koste dig spidsen af en jetjager i implementering og andre omkostninger.

Gratisal er modulært opbygget, hvilket gør, at du nemt og hurtigt kan vælge de funktioner, som passer til dine behov. Det betyder, at du kan være sikker på, at dit lønsystem matcher dine kompetencer såvel som din virksomheds kompleksitet.

Funktionerne i Gratisal kan afprøves inden du aktivt tager dem i brug. Derfra kan du selv til- og fravælge de funktioner, som du finder passende til din virksomhed. Derved får du et lønsystem, hvor du ikke betaler for en række unødvendige funktioner som forvirrer mere end gavner.

Laver du løn for flere CVR-numre?
I Gratisal kan du nu tilvælge Multi-Company modulet, som er den ideelle løsning for dig, der administrerer løn for flere virksomheder. Modulet giver dig et godt overblik over de respektive virksomheder, hvilket gør det enkelt og hurtigt at skifte mellem virksomhederne. Så hvis du er revisor, et lønbureau eller en koncern, vil du nemt kunne administrere lønnen for flere CVR-numre på én gang.


Til- og fravælg funktioner som det passer dig

Her får du et lønsystem, hvor du ikke kommer til at mangle noget. Gratisal er skabt af løneksperter, hvilket sikrer dig et lønsystem, der tager højde for alle de irriterende momenter i lønprocessen, som aldrig rigtig er blevet løst godt nok. Nedenfor får du et indblik i nogle af de funktioner, du kan vælge i vores lønsystem. Du kan desuden eksperimentere med forskellige sammensætninger af vores funktioner via prisberegneren her.

Realtidsdata

Med Gratisal har du mulighed for at benytte dig af realtidsdata, så du altid kan se konsekvenser af de handlinger, du laver. Dette er med til at give dig et godt overblik og sikrer i sidste ende, at du sparer en stor mængde tid på din lønadministration.

LÆS MERE

Datostyring

I vores lønsystem kan du indsætte fremtidige justeringer ved f.eks. lønreguleringer, barsel eller faste udgifter i en periode og lave hurtige korrektioner ved at bruge vores datostyring.

LÆS MERE

Tidsstyring

Importér timedata til Gratisal eller lad medarbejderne taste det selv i deres medarbejder-app. Når timeposternes godkendes, overføres disse automatisk til løndata ud fra de kriterier, du selv sætter op.


LÆS MERE

Håndtering af ny ferielov

Du kan være helt tryg med Gratisal, da dine medarbejderes ferie bliver håndteret korrekt og automatisk af os. Styring af indefrosset saldi, håndtering af flytning mellem ferieår og flere muligheder for opsparing og afholdelse af feriefridage.


LÆS MERE

Autokorrektion

Autokorrektion gør det nemt at indberette fejl og ændre medarbejderes løn. Gratisal lønsystem tilpasser automatisk lønnen efter jeres rapporteringer, så fejl bliver udlignet den følgende måned.

LÆS MERE

Lønsystem til store såvel som små virksomheder

Gratisal har knækket koden i forhold til at skabe et cloudbaseret lønsystem, som kan matche den store virksomheds behov, samtidig med at lønbogholderen ikke behøver at kunne kode i systemet.

I praksis bygger vores lønsystem på et åbent API og automation, som gør systemet fleksibelt i forhold til dit faktiske behov. Vi har nedbrudt lønarter og deres opførsel til processer, så kompleksiteten falder tilsvarende, når lønnen skal eksekveres. Det betyder, at virksomheder med under 2.000 ansatte, som reelt er for små til at have en decidereret lønafdeling, vil kunne håndtere løn på en effektivt måde, med en stærk kontrol og på den halve tid.

Få et lønsystem med support fra fagfolk

Ønsker du support til implementering eller til den generelle anvendelse af Gratisal, vil du altid opleve en faglig og kompetent sparring fra vores supportteam. Vi har fagfolk ved telefoner og chat, som sidder klar til at svare på dine spørgsmål. 

Desktop - lønsystem - Rapporter

Anbefalede artikler

På vores blog kan du blandt andet læse meget mere om Gratisal, løn, HR, medarbejdertilfreds, teknologi og digitalisering. Vi deler oftest også vores tanker omkring samfundsrelevante emner som eksempelvis den nye ferielov. Nedenfor har vi samlet de artikler, som er allermest populære, og som vi tænker kunne være relevante for dig.

Hvorfor vælge Gratisal som lønsystem?

Er du træt af, at dit nuværende lønsystem er for dyrt i forhold til, hvad det udbyder? Synes du, at dit nuværende lønsystem er tidskrævende, og at det mangler fleksibilitet? Vi kommer her med 5 grunde, du kan bruge til at overbevise din chef om at skifte lønsystem.

Strukturér dine medarbejdere og spar tid på din lønadministration

Det er en fordel at have et lønsystem, der kan strukturere og kategorisere dine ansatte i forskellige medarbejderskabeloner, når du skal håndtere løn. På den måde kan du spare en masse tid på lønadministrationen.

Du kan læse mere om fordelene ved et lønsystem med medarbejderskabeloner her..

Fremtiden er bygget på gode data

For at optimere forretningen har du naturligvis brug for et solidt grundlag at gøre det på. Det grundlag er gode data. Alligevel døjer mange virksomheder med data, der for eksempel er forældede eller fyldt med fejl. Derfor giver vi her et bud på, hvad du kan gøre for at sikre en god datakultur i din lønfunktion.  
Tablet - lønsystem

Lønsystem med lønsedler som alle kan forstå

Hvorfor skal lønsedler kræve en længere regnskabsuddannelse at afkode?

Det er de færreste lønsystemer, der tager højde for modtagerens evne til at afkode lønsedlerne. Men med Gratisal får du intuitive lønsedler, der giver medarbejderen den information, som er mest relevant, præsenteret på en måde, der er til at forstå: Hvad er min løn? Hvor meget skal jeg betale i skat? Hvad får jeg udbetalt?

Vil du gennemse detaljerne på lønsedlen, åbner du bare specifikationen og følger grundlaget for de enkelte lønposter.

Få et lønsystem med medarbejder-app

Alle medarbejdere får adgang til deres egen app, hvori de kan se og downloade deres lønsedler. Disse kan tilgås i PDF- og HTML-format, hvor sidstnævnte er dynamisk og ændres i takt med eventuelle rettelser af lønnen.

I app’en kan medarbejderne indhente skattekort, rette stamdata som eksempelvis kontonummer, adresse etc. og sidst, men ikke mindst, registrere deres timer.

Med andre ord; med Gratisal får du et lønsystem, hvor du har mulighed for skabe gennemsigtighed omkring lønprocessen og samtidig spare tid ved at involvere og engagere dine medarbejdere aktivt i denne.

Vores lønsystem er nævnt i disse medier

Vi løser de irritationsmomenter for slutbrugeren, som har eksisteret længe, og som ingen andre lønsystemer tidligere har gjort noget ved. Derfor er Gratisal også nævnt i flere danske medier, som eksempelvis BørsenEkstra Bladet, Transport– og Logistikmagasinet. Herunder finder du et udsnit af nogle af de andre medier, vi tidligere er blevet nævnt i. Hvis du ønsker at læse flere artikler, så kan du finde dem på vores presseside.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.