Chat with us, powered by LiveChat

Danmarks
billigste lønsystem

0-15 KRONER PR. LØNSEDDEL

LØNSYSTEM (PRISER FRA 0-15 KR.)

ENGAGÉR DINE MEDARBEJDERE

INTUITIVE LØNSEDLER

FÆRRE FEJL

Med Gratisal lønsystem kan du fra 0-15 kroner pr. lønseddel skræddersy systemet efter lige netop dine behov.

Med Gratisal lønsystem kan du fra 0-15 kroner pr. lønseddel skræddersy systemet efter lige netop dine behov.

Dine medarbejdere har med Gratisal online adgang til at downloade lønsedler og redigere deres stamdata, hvilket skaber gennemsigtighed for dig og dine medarbejder.

Med Gratisal lønsystem sikrer du, at dine medarbejdere forstår deres lønseddel med et nemt overblik over, hvad man får i løn og betaler i skat.

Gratisal er det første lønsystem i verden, hvor du kan sende lønsedler til medarbejderne i udkastform, som kan rapportere tilbage om fejl inden lønnen bogføres.

KOM IGANG NU!KOM IGANG NU!

DK's BILLIGSTE
LØNSYSTEM

Gratisal er Danmarks billigste lønsystem med priser fra 0-15 kroner pr. lønseddel. Du kan nemt og hurtigt skræddersy Gratisal efter dine behov og dermed få et lønsystem, hvor du ikke betaler for mere end du bruger.

OPRET VIRKSOMHED

Lønsystem med priser fra 0-15 kr.

Gratisal er Danmarks billigste lønsystem med priser fra 0-15 kr. pr. lønseddel.

I vores gratisversion får du et komplet og intuitivt lønsystem, hvor du nemt og hurtigt kan køre din virksomheds løn.

Gratisal er lønsystemet der gør behandling af løn nemt og tilgængeligt for alle. Du har mulighed for at skræddersy lønsystemet efter lige netop dine behov.

Hvis du eksempelvis ønsker en endnu hurtigere og mere automatiseret lønkørsel kan du for mellem 1 til 5 kroner pr. lønseddel blandt andet få integrationer til Dinero, Billy, e-conomic og Uniconta. Derudover er det også muligt at vælge automatiske bankoverførsler via Nets.

Ønsker du at benytte dig af de udvidede funktionaliteter i Gratisal, kan du læse mere under vores prisberegner her.

gratisal-loensedler-i-et-smart-loensystem


Brancher

Ikke én virksomhed og/eller branche er ens, og derfor skal et lønsystem også være fleksibelt. Derfor er det muligt at anvende og skræddersy Gratisal efter din virksomheds behov. Her kan du få et indblik i nogle af de brancher vi allerede er repræsenteret i, samt hvilke virksomheder som anvender vores system.

Lønsystem til uddannelsessektoren

Uddannelse

Det skal være nemt at køre løn og når det kommer til uddannelsessektoren, er Gratisal lønsystem bland andet designet til at tage udgangspunkt i din overenskomst

LÆS MERE

Lønsystem til servicebranchen

Rengøring og håndværk

Du skal bruge din tid effektivt, og med Gratisal tager det ikke mere end fem minutter at indhente data fra dine medarbejdere og sende dem deres lønsedler.

LÆS MERE

Hotel og restauration

Lønadministration må ikke fylde for meget i hverdagen i en energisk branche, hvor fokus bør være på at skabe den bedste oplevelser for dine gæster!

LÆS MERE

Lønsystem til bureau- og konsulentbranchen

Bureau- og konsulenter

Det er blandt andet muligt, såfremt du har freelancere tilknyttet virksomheden at håndtere rapportering af B-indkomst honorarer på en nem og fleksibel måde.

LÆS MERE

Lønsystem til transportbranchen

Transport

Når det kommer til løn, er transportsektoren en kompleks størrelse. Derfor har vi udviklet systemet i samarbejde med virksomheder fra netop denne sektor.

LÆS MERE

Lønsystem til vikarbranchen

Vikar

Gratisal tager højde for brancher med komplekse ansættelsesforhold. Du kan eksempelvis med fordel anvende systemet, hvis din virksomhed har mange vikarer tilknyttet.

LÆS MERE

Løn til store såvel som små virksomheder

Gratisal har knækket koden i forhold til at skabe et cloudbaseret lønsystem, som kan matche den store virksomheds behov samtidig med at lønbogholderen ikke behøver at kunne kode i systemet.

I praksis bygger Gratisal på et åbent API og automation, som gør systemet fleksibelt i forhold til dit faktiske behov. Vi har nedbrudt lønarter og deres opførsel til processer, så kompleksiteten falder tilsvarende, når lønnen skal eksekveres. Det betyder, at virksomheder med under 2.000 ansatte, som reelt er for små til at have en decidereret lønafdeling, vil kunne håndtere løn på deltid, effektivt og med en stærk kontrol.

Mere end 100 ansatte?

Har din virksomhed mere end 100 ansatte garanterer vi, at dit skift til Gratisal er tilbagebetalt i løbet af 3 til 6 måneder på grund af højere effektivitet, lavere licensomkostninger og færre fejl i lønprocessen.

Nævnt i følgende medier

Vi er et innovativt lønsystem, der søger at løse irritationsmomenter for slutbrugeren, som har eksisteret længe og som ingen tidligere har gjort noget ved. Derfor er vi også nævnt i flere danske medier, og herunder finder du et udsnit af disse.

Et lønsystem med lønsedler, som alle forstår

Hvorfor skal lønsedler kræve en længere regnskabsuddannelse at afkode?

Vores intuitive lønseddel giver medarbejderen den information, der er mest relevant, præsenteret på en måde der er til at forstå: Hvad er min løn? Hvor meget skal jeg betale i skat? Hvad får jeg udbetalt?

Vil man i detaljerne på lønsedlen, åbner man bare specifikationen og følger grundlaget for de enkelte lønposter.

Gratisal understøtter også engelsksprogede lønsedler til udenlandske medarbejdere.

Forside - lønseddel

Vi er rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem. Systemet er intuitivt, og dashboardet er med til at give os et rigtig godt overblik, hvorfor det ikke tager særlig lang tid at køre løn. Derudover er det fordelagtigt, at systemet er skabt til at håndtere løndata fleksibelt. Dette har medført muligheden for at skabe automatiserede processer, der sparer os tid i vores daglige virke.

CrossFit Copenhagen
Peter Schow Jensen
Chief Finance Officer

Gratisals dashboard skaber et godt overblik og systemet er generelt meget intuitivt. Derudover er Gratisals lønsedler meget nemme at forholde sig til, hvilket er en helt klar fordel. Så slipper man for at bruge alt for lang tid på at forstå sin lønseddel. Vi oplever samtidig en åbenhed for at skræddersy og tilrette systemet efter vores behov. Alt i alt er vi godt tilfredse med vores valg af Gratisal som lønsystem.

Danske Skoleelever
Robert Holst Andersen
Sekretariatschef

Gratisal er meget intuitivt og nemt at navigere i, hvorfor det ikke tager særlig langt tid, at danne sig et overblik over medarbejdernes oplysninger. Muligheden for at tilgå realtidsdata, og tjekke løn batches er vigtigt for min jobfunktion, som skal kende løndele og kommunikere evt. ændringer til lønsystemet. Gratisals lønsedler er desuden hurtige at læse, alle væsentlige data er nemme at finde. Det kan man ikke altid tage for givet, og man ser det tydeligt på antallet af spørgsmål omkring lønsedlerne er nedbragt.

Ambition
Christa Plambek
HR Manager

Leg var helt høj af begejstring, da den første lønkørsel var sendt afsted. Jeg havde naturligvis rigtig god hjælp fra Ditte Olin, der er supporter/udvikler hos Gratisal. Indlæsning fra EP-Win foregår gennem et Excel-ark – nemt, hurtigt og overskueligt. Jeg havde en forestilling om, at indtastning af timeløn ville tage lang tid – det gjorde det ikke. At finde medarbejdernes data er meget nemt, og at rette lønlinjer var også nemt. Lønkørslerne bliver løbende opdateret, og er der fejl, bliver man også advaret løbende. Det er en fornøjelse, at når man har trykket bogfør, bliver alle oplysninger sendt direkte til SKAT, bank, pension mm.”

AOF Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk
Lisbeth Blomgren
Kursussekretær

Gratisal er meget nemt og intuitivt at anvende. Muligheden for at tilgå realtidsdata, giver os et godt overblik over medarbejdernes timer, og derfor tager det heller ikke særlig lang tid at køre løn i Gratisal. Den interaktive lønseddel er nem at forstå, hvilket er en stor fordel, når vi eksempelvis i vores branche har særlige timesatser, der skal tages højde for. Gratisals åbne API har givet os mulighed for at skræddersy systemet efter lige netop vores behov, hvilket har medført at vi i systemet eksempelvis kan tage højde for de overenskomster, som vores medarbejdere og branche er underlagt. Alt i alt er vi rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem”

Stokholm Transport
Bent Larsen
Økonomichef

Vi begyndte at anvende Gratisal tilbage i ultimo 2017. I den forbindelse blev vi positivt overrasket over, hvor intuitivt systemet var. Det intuitive element er nemlig vigtigt for os i vores hverdag. Vi er en virksomhed der vækster, hvorfor vi er interesseret i at bruge vores tid på at udvikle vores virksomhed, og ikke bruge den på lønadministration. Dette hjælper Gratisal os med, og så skader det jo heller ikke at systemet er billigere end de andre på markedet.

Tempu
Jacob Mikkelsen
Co-founder

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal – enten som bogholder eller kunde, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22. Du har også mulighed for at kontakte os på support@gratisal.dk

Bemærk: Hvis du allerede er bruger af systemet, skal du være opmærksom på at systemsupport ikke er gratis. 
Vi anbefaler derudover, at du benytter chat-funktionen til support. Det er muligt at tilkøbe fri mail/chat support gennem vores pakkeløsninger. Dette kan du læse mere om under Priser, eller under fanen ”Ekstra” når du er logget ind.