Danmarks billigste lønsystem

Gratisal er Danmarks billigste lønsystem med priser fra 0-15 kroner pr. lønseddel.

I vores gratisversion får du et komplet og intuitivt lønsystem, hvor du nemt og hurtigt kan køre din virksomheds løn.

Gratisal er lønsystemet der gør behandling af løn nemt og tilgængeligt for alle. Du har mulighed for at skræddersy lønsystemet efter lige netop dine behov.

Hvis du eksempelvis ønsker en endnu hurtigere og mere automatiseret lønkørsel kan du for mellem 1 til 5 kroner pr. lønseddel blandt andet få integrationer til Dinero, Billy, e-conomic og Uniconta. Derudover er det også muligt, at vælge automatiske bankoverførsler via Nets.

Ønsker du at benytte dig af de udvidede funktionaliteter i Gratisal, kan du læse mere under vores prisberegner her.

Du kan også give dine medarbejdere rabatter til 3.000 store brands og forhandlere i hele landet med LogBuy fordelskort.

Payslip

Lønsystem til store såvel som små virksomheder

Gratisal har knækket koden i forhold til at skabe et cloudbaseret lønsystem, som kan matche den store virksomheds behov samtidig med at lønbogholderen ikke behøver at kunne kode i systemet.

I praksis bygger lønsystemet på et åbent API og automation, som gør systemet fleksibelt i forhold til dit faktiske behov. Vi har nedbrudt lønarter og deres opførsel til processer, så kompleksiteten falder tilsvarende, når lønnen skal eksekveres.

Har din virksomhed mere end 100 ansatte garanterer vi, at dit skift til Gratisals lønsystem er tilbagebetalt i løbet af 3 til 6 måneder. Dette på grund af højere effektivitet, lavere licensomkostninger og færre fejl i lønprocessen.

Via nedenstående link, kan du se et uddrag af de virksomheder som allerede anvender Gratisal. Derudover kan du også finde nogle af lønsystemets branchespecifikke funktioner.

Et lønsystem med lønsedler, som alle forstår

Hvorfor skal lønsedler kræve en længere regnskabsuddannelse at afkode?

Vores intuitive lønseddel giver medarbejderen den information, der er mest relevant, præsenteret på en måde der er til at forstå: Hvad er min løn? Hvor meget skal jeg betale i skat? Hvad får jeg udbetalt?

Vil man i detaljerne på lønsedlen, åbner man bare specifikationen og følger grundlaget for de enkelte lønposter.

Gratisal understøtter også engelsksprogede lønsedler til udenlandske medarbejdere.

Payslip