LEDIGE STILLINGER

Gratisal er altid på udkig efter nye spændende profiler, der kan bidrage til udviklingen af systemet. Hvis du ikke finder den stilling, der passer til lige netop dig, anbefaler vi dig derfor, at skrive dig op i vores emnebank, hvor vi altid orienterer os inden vi publicerer et stillingsopslag.

Vi ser frem til at høre fra dig!

LEDIGE
STILLINGER

Gratisal er altid på udkig efter nye spændende profiler, der kan bidrage til udviklingen af systemet. Hvis du ikke finder den stilling, der passer til lige netop dig, anbefaler vi dig derfor at skrive dig op i vores emnebank, hvor vi altid orienterer os, inden vi publicerer et stillingsopslag.

IT-projektleder med potentiale som Product Owner

Brænder du for projektledelse, konceptudvikling og styring af flere igangværende delprojekter.  Kunne du tilmed tænke dig at være med til at udvikle Gratisal, hvor vi har tilgang til spændende kunder, masser af produktudvidelser og en begyndende internationalisering? Så er du måske den IT-projektleder, vi søger netop nu. 

Læs hele opslaget her.

trainee

Salgstrainee til et 18 måneders traineeforløb

Vil du være med til at sætte dagsordenen for morgendagens sælger? I Gratisal søger vi netop nu en trainee, der brænder for at opbygge kompetencerne og den erfaring, der skal til for at blive verdens bedste salgskonsulent. Er du klar på at udfordre dig selv og tage del i et ungt og energisk salgs- og marketingteam, så er det muligvis dig, vi søger.

Læs hele opslaget her

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye spændende profiler til Gratisal. Derfor har du mulighed for at sende os en uopfordret ansøgning via nedenstående mail.

Kontakt: [email protected]

Kontakt os

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt os endelig. Kontakt os via nedenstående formular eller kontakt vores Recruiter, Henrik Bruun, på telefon på +45 92 44 50 54. Du har også mulighed for at kontakte os på [email protected]