Gratis lønsystem

Gratisal gør lønadministration og behandling af løn nemt og tilgængeligt for alle.

I vores gratisversion får du et komplet og intuitivt lønsystem, hvor du nemt og hurtigt kan køre din virksomheds løn.

Hvis du ønsker en endnu hurtigere og mere automatiseret lønkørsel kan du for mellem 1 til 5 kroner pr. lønseddel blandt andet få integrationer til Dinero, Billy, e-conomic og Uniconta, samt automatiske bankoverførsler via Nets.

Ønsker du at benytte dig af de udvidede funktionaliteter i Gratisal, kan du læse mere under vores prisberegner her.

Du kan også give dine medarbejdere rabatter til 3.000 store brands og forhandlere i hele landet med LogBuy fordelskort.

Payslip

Løn til store såvel som små virksomheder

Gratisal har knækket koden i forhold til at skabe et cloudbaseret lønsystem, som kan matche den store virksomheds behov samtidig med at lønbogholderen ikke behøver at kunne kode i systemet.

I praksis bygger Gratisal på et åbent API og automation, som gør systemet fleksibelt i forhold til dit faktiske behov. Vi har nedbrudt lønarter og deres opførsel til processer, så kompleksiteten falder tilsvarende, når lønnen skal eksekveres.

Det betyder, at virksomheder med under 2.000 ansatte, som reelt er for små til at have en decidereret lønafdeling, vil kunne håndtere løn på deltid, effektivt og med en stærk kontrol.

Har din virksomhed mere end 100 ansatte garanterer vi, at dit skift til Gratisal er tilbagebetalt i løbet af 3 til 6 måneder på grund af højere effektivitet, lavere licensomkostninger og færre fejl i lønprocessen.

Via nedenstående link, kan du se et uddrag af de virksomheder som allerede anvender Gratisal. Derudover kan du også finde nogle af systemets branchespecifikke funktioner.

Lønsedler, som alle forstår

Hvorfor skal lønsedler kræve en længere regnskabsuddannelse at afkode og ligne noget, der er spyttet ud af en printer fra 1980?

Den intuitive lønseddel giver medarbejderen den information, der er mest relevant, præsenteret på en måde der er til at forstå: Hvad er min løn? Hvor meget skal jeg betale i skat. Hvad får jeg udbetalt?

Vil man i detaljerne på lønsedlen, åbner man bare specifikationen og følger grundlaget for de enkelte lønposter.

Gratisal understøtter også engelsksprogede lønsedler til udenlandske medarbejdere.

Payslip