TEAM

Her får du en oversigt over alle de dedikerede medarbejdere i Gratisal. Hver eneste medarbejder bruger deres arbejdsdag på at skabe et endnu bedre lønsystem til dig. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra dig, hvis du har nogle forslag til nye funktioner eller forbedringer til systemet.

KOM I GANG MED GRATISAL NU!

TEAM

Her på siden finder du en oversigt over alle de engagerede mennesker, som er med til at skabe Danmarks billigste lønsystem. Hver enkelt medarbejder bruger hver dag på at skabe et endnu bedre lønsystem til dig.

Frants E. Moraitis

Co-founder & CEO
+45 53 55 16 04

Daniel Binau

Co-founder & CTO

Marcus Birk

Head of Marketing & Communications
+45 93 60 53 20

Lasse Hedegaard

Sales Consultant
+45 81 40 03 35

Josefine W. S. Andersen

Communications Consultant

Rawipreeya Jaroenpisut

Assistant

Ditte Olin

Senior Consultant

Isabella Zarkova

Senior Consultant

Finn Lang-Kettner

Developer

Rune Jantzen

Developer

Marc Rejndrup

Junior Developer

Nicolai Rosenberg

Developer

Petyo Zhechev

Junior Developer

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal – enten som bogholder eller kunde, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22. Du har også mulighed for at kontakte os på [email protected] Bemærk: Hvis du allerede er bruger af systemet, skal du være opmærksom på at systemsupport ikke er gratis. Vi anbefaler derudover, at du benytter chat-funktionen til support. Det er muligt at tilkøbe fri mail/chat support gennem vores pakkeløsninger. Dette kan du læse mere om under Priser, eller under fanen ”Ekstra” når du er logget ind.