TEAM

Bureau- og konsulentbranchen

Her på siden finder du en oversigt over alle de engagerede mennesker, som er med til at skabe Danmarks billigste lønsystem. Hver enkelt medarbejder bruger hver dag på at skabe et endnu bedre lønsystem til dig. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du har nogle forbedringsforslag til systemet.

Hvilke aspekter af bureau- og konsulentbranchen, har vi taget højde for i udviklingen af Gratisal? Dette spørgsmål kan du få svar på her.

KOM I GANG NU!KOM IGANG NU!

TEAM

Her på siden finder du en oversigt over alle de engagerede mennesker, som er med til at skabe Danmarks billigste lønsystem. Hver enkelt medarbejder bruger hver dag på at skabe et endnu bedre lønsystem til dig.

Læs mere herunder

Frants E. Moraitis

Co-founder & CEO
+45 53 55 16 04

Tejn V. Nielsen

Partner & CCO
+45 60 86 58 60

Daniel Đỗ Binau

Co-founder & CTO

Marcus Birk

Head of Marketing & Communications
+45 93 60 53 20

Lasse Hedegaard

Sales Consultant
+45 81 40 03 35

Tina Mensel

Content Creator

Birita Dal-Christiansen

Content Creator

Ditte Olin

Senior Consultant

Isabella Zarkova

Senior Consultant

Michael S. Pedersen

Team Lead & Senior Developer

Finn Lang-Kettner

Developer

Rune Jantzen

Developer

Nicolai Rosenberg

Developer

Petyo Zhechev

Junior Developer

Marc Rejndrup

Junior Developer

Ruben Negendahl

Junior Developer

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal – enten som bogholder eller kunde, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22. Du har også mulighed for at kontakte os på support@gratisal.dk Bemærk: Hvis du allerede er bruger af systemet, skal du være opmærksom på at systemsupport ikke er gratis. Vi anbefaler derudover, at du benytter chat-funktionen til support. Det er muligt at tilkøbe fri mail/chat support gennem vores pakkeløsninger. Dette kan du læse mere om under Priser, eller under fanen ”Ekstra” når du er logget ind.