LAV DIN EGEN INTEGRATION

Med Gratisals åbne web-API er det nemt at integrere et hvilket som helst system med Gratisal. Typiske eksempler er synkronisering af fx medarbejder-stamdata eller timeposter til jeres eget system, men kun fantasien sætter grænser.

OPRET DIG NU!

Åbent APIMed vores åbne API kan du nemt og hurtigt integrere Gratisal med andre systemer.


Åbent API

Åbent web-API gør det nemt at integrere

Hvis du ønsker at integrere med Gratisal, så er du landet det rette sted.

Web-API’et er centralnervesystemet i Gratisals tekniske arkitektur. Alt hvad du foretager dig i vores almindelige interface går igennem det samme API. Med andre ord tager vi vores egen medicin, og du kan være så godt som 100% sikker på at API’et understøtter de funktioner du skal bruge.

Takket være REST-standarden og det udbredte JSON-format kan du normalt ”snakke” med vores API uanset hvilke teknologier og programmeringssprog jeres team benytter. Du har dog et lille forspring hvis I arbejder i Microsoft .NET, da vi udstiller en såkaldt NuGet-pakke som sparer jer noget rugbrødsarbejde.

På følgende repository finder du alle de tekniske ressourcer (på engelsk) som I skal bruge for at komme i gang med udviklingen:      

https://github.com/capworks/GratisalApiClientDemo

Her er både dokumentation, eksempel-kode og en generel teknisk introduktion.

Spørgsmål og forbedringsønsker er velkomne på [email protected]. Du kan også bare sige “hej” og fortælle os om den løsning I planlægger at udvikle. 

Bemærk: Gratisals web-API er indtil videre gratis at bruge, og vi yder teknisk support i et beskedent omfang uden beregning. Bemærk dog at vi ikke garanterer at dette også vil være tilfældet i fremtiden.

Vil du gerne holde dig opdateret?

Ønsker du at holde dig opdateret og følge med i udviklingen omkring vores API?  Så er du kommet til det rette sted. Via nedenstående formular kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende vil opdatere dig omkring vores udviklingsprocesser. Hvsi du har spørgsmål til dette kan du altid skrive til [email protected]