LAV DIN EGEN INTEGRATION

Med vores åbne API kan du nemt og hurtigt integrere Gratisal med andre systemer. Vi har allerede lavet integrationer til en lang række platforme, men det tager ikke lang tid før du kan stå med din helt egen integration.

OPRET DIG NU!

E-CONOMIC

e-conomic er særligt udviklet til at optimere arbejdsdagen for små og mellemstore virksomheder. Alt du skal bruge til dit professionelle regnskab.

Læs mere herunder

Åbent API

Åbent API: Nem integration til Gratisal

Hvis du ønsker at integrere mod Gratisal, så er du landet det rette sted.

Gratisal er bygget op omkring et åbent web-API, der er baseret på REST og JSON. Dette web-API bruges af vores egen klientapplikation, hvorfor du som kunde eller partner vil have den samme funktionalitet til rådighed.

I denne PDF vil du kunne læse mere omkring vores web-API, og hvordan du kommer godt i gang med at kode op mod Gratisal.

Derudover kan du via dette link se et kodeeksempel på, hvordan du tilgår vores web-API.

Bemærk: Selvom brugen af Gratisals web-API er helt gratis, så er support i forbindelse med at du laver din egen integration mod Gratisal ikke. Hvis der opstår tvivlsspørgsmål efter gennemlæsning af ovenstående PDF, så anbefaler vi, at du kontakter os, inden du går i gang.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal – enten som bogholder eller kunde, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22. Du har også mulighed for at kontakte os på [email protected]

Bemærk: Hvis du allerede er bruger af systemet, skal du være opmærksom på at systemsupport ikke er gratis. 
Vi anbefaler derudover, at du benytter chat-funktionen til support. Det er muligt at tilkøbe fri mail/chat support gennem vores pakkeløsninger. Dette kan du læse mere om under Priser, eller under fanen ”Ekstra” når du er logget ind.