Derfor valgte Strandmøllen Gratisal

Da Strandmøllen var på udkig efter et nyt lønsystem, var det essentielt for dem at finde en løsning, der var intuitiv og mindre ressourcekrævende, end den de havde i forvejen.  

Læs med i dette indlæg, hvor John Sommerbjerg, HR- og økonomichef hos Strandmøllen, fortæller om Strandmøllens erfaringer med Gratisal og specificerer, hvorfor valget faldt på Gratisal som deres nye lønsystem.  

 

Strandmøllen A/S 

Strandmøllen er en virksomhed, der producerer og sælger gasser til en række forskellige brancher, hvilket de har gjort i mere end 100 år. Virksomheden har over 200 ansatte i Danmark, Sverige og Tyskland med et tæt samarbejde på tværs af landegrænser såvel som afdelinger.  

 

Et udvidet system til en god pris 

Da Strandmøllen var på udkig efter et nyt lønsystem, var det særligt med henblik på at finde en løsning, der i højere grad kunne leve op til virksomhedens specifikke behov end deres daværende system 

Vi var på udkig efter et nyt lønsystem, da vi ikke var særlig imponerede over vores tidligere udbyder. Det var tungt at arbejde i, ressourcekrævende og væsentlig dyrere end Gratisal – og dette var selvom, vi valgte en udvidet løsning i Gratisal.” – John Sommerbjerg, HR- og økonomichef hos Strandmøllen A/S.  

Strandmøllen stiftede bekendtskab til Gratisal gennem anbefalinger i netværk med dertilhørende research på Gratisals website. Herefter begyndte samarbejdet mellem Strandmøllen og Gratisal med den indledningsvise implementering, som beskrives i det følgende afsnit. 

 

Enkel implementering 

Strandmøllen fik fra starpositive erfaringer med Gratisal, da de ved implementeringen fik den helt rette sparring og hurtig feedback fra Gratisals helpdesk.  

Implementeringen af Gratisal var meget enkel. Gratisal stiller skabeloner til rådighed, så man får et konkret overblik over, hvilke data, der skal importeres. Gratisal har desuden lavet en drejebog for, hvordan man specifikt flytter data fra vores tidligere udbyder til Gratisal, hvilket gør processen mere enkel. – John Sommerbjerg, HR- og økonomichef hos Strandmøllen A/S. 

Selve behandlingen af data var ikke kun vigtig for Strandmøllen i forbindelse med implementeringen af Gratisal. For Strandmøllen har Gratisals realitidsdata, ligeledes været en funktion, som har været værdsat, hvilket vi kommer nærmere ind på i det følgende afsnit.  

 

Real time – on time 

For Strandmøllen var det vigtigt at findet lønsystem med stor fleksibilitet samt mulighed for at håndtere komplekse lønforhold. I den forbindelse har Gratisals realtidsdata været en funktion, som Strandmøllen har værdsat. 

Gratisal er et utrolig intuitivt systemhvor lønkørsler og data behandles i real time – on time. Det betyder, at vi ikke behøver at vente, før vi kan se effekten af vores handlinger i systemet. Som international virksomhed, har vi tilmed en medarbejder, som er omfattet af en multilateral skatteaftale. Denne medarbejder kan vi også lave løn for i Gratisal, da den respektive pensionsordning understøttes i Gratisal, hvilket udgør en væsentlig fordel.” – John Sommerbjerg, HR- og økonomichef hos Strandmøllen A/S 

Vil du læse flere referencer?

Hvis du kunne tænke dig at læse flere af vores referenceartikler eller blot ønsker at få indsigt i, hvilke virksomheder, som allerede bruger Gratisal, så kan du med fordel besøge vores referenceside. På denne side finder du et udvalg virksomheder, der udtaler sig om lige netop deres erfaringer med systemet.

Læs vores referencer her!

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om Gratisal? Vi er naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den helt rette løsning.

Recommended Posts