QUINYX

Quinyx’s Workforce Management System til vagtplanlægning, bemanding og tidsregistrering kan nemt integreres med Gratisal. Ved at integrere systemerne kan din virksomhed spare administration, reducere lønomkostninger og samtidig få gladere medarbejdere.

KOM I GANG NU!

Quinyx

Quinyx genererer lønfiler, der automatisk overføres til Gratisal og sikrer, at du udbetaler fejlfri løn til dine medarbejdere.

Gratisal-loensystem

Hvorfor vælge integrationen?

1. Quinyx genererer automatisk lønfiler til Gratisal, hvilket sikrer, at du udbetaler fejlfri løn til dine medarbejdere.

2. Ved at undgå manuelt tastearbejde sparer du tid på administrativt arbejde og mindsker din fejlmargin.

3. Integrationen kan tilføjes i Gratisal for kun 5 kr. pr. lønseddel


quinyx

Hvorfor vælge Quinyx?

1. Quinyx er skræddersyet til detailhandlen, hotel- og restaurationsbranchen, sundhedssektoren eller transport- og logistikbranchen.

2. Få et cloudbaseret system til Workforce Management såsom: vagtplanlægning, tidsregistrering, kommunikation og opgavestyring.

3. Dine medarbejdere kan registrere deres timer via app, hvilket giver dig nøjagtige data.

Gratisal-loensystem

Hvorfor vælge integrationen?

Integrationer for 5 kr. pr. lønseddel

Automatisk overførsel af timeregistreringer

Timegodkendelse via systemet

quinyx

Hvorfor vælge Quinyx?

Spar tid og reducér omkostninger

Se økonomiske konsekvenser af en ændret vagtplan

Tjekker overenskomster, tidsregler og ansættelseskontrakter

Integration til Quinyx

I denne video kan du høre Country Manager hos Quinyx, Anders Juul, præsentere systemet og forklare, hvordan integrationen kan gavne din hverdag.

Anbefalede artikler

(Gæsteindlæg fra Quinyx) Sådan øger du medarbejderengagementet 

Der er mange ting, man skal tage hensyn til, når man laver vagtplanlægning – blandt andet hensyn til overenskomster, arbejdsregler, skæve arbejdstider og ønsker fra medarbejderne.

I dette gæsteindlæg kan du læse om sammenhængen mellem vagtplanlægning og engagerede medarbejdere.

Dataimport: Så nemt er det at importere data til Gratisal

For at gøre importeringen af data hurtig for dig, tilbyder Gratisal dataimport. På en gang kommer du til nemt at kunne skabe et overblik over dine medarbejderes oplysninger. Derfor kommer lønkørslen ikke til at tage dig en evighed.

Integrationsmuligheder og dataimport kan du læse mere om her.

Sådan kan fejl i din lønadministration koste dig dobbelt så meget

Det siges, at det koster 10 gange så meget at rette en fejl i en lønkørsel, som det ville have gjort at lave den rigtig første gang. Samtidig kan det også påvirke medarbejderne.

Du kan her læse mere om, hvorfor fejl i din lønadministration kan koste dig dyrt. Og hvordan du eventuelt kan minimere nogle af disse fejl.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.