FLEXYBOX

FlexyBox er fuldt integrerbart med Gratisal, hvilket betyder, at din vagtplanlægning og lønadministration kan tale sammen. Med integrationen automatiserer du altså dine processer, hvilket effektiviserer din forretning.

KOM I GANG NU!

FLEXYBOX

Flexybox er fuldt integrerbart med Gratisal, hvilket betyder, at din vagtplanlægning og lønadministration kan tale sammen.

Gratisal-loensystem

Hvorfor vælge integrationen?

1. Integrationen giver dig automatiske overførelser af dine timeregisteringer fra Flexybox til Gratisal.

2. Ved at automatisere dine processer undgår du fejl i din lønkørsel samtidig med, at du sparer tid på manuelt administrativt arbejde.

3. Tilføj integrationen i Gratisal for kun 5 kr. pr. lønseddel

flexy2

Hvorfor vælge Flexybox?

1. Flexybox er leverandører af intelligente kasseapparats- og IT-løsninger til din forretning, restaurant, aktivitets- eller fitnesscenter.

2. Flexybox byder blandt andet på systemer til online bordbooking, elektronisk menukort, lagerstyring og club managementsystemer til fitnesscentre.

3. Du vælger selv den pakke, der passer til din virksomheds behov.

Gratisal-loensystem

Hvorfor vælge integrationen?

Integrationen tilføjes i Gratisal for 5 kr. pr. lønseddel

Automatisk overførsel af timeregistreringer

Timegodkendelse via systemet

flexy2

Hvorfor vælge Flexybox?

Kasseløsninger til café og restaurant med integreret vagtplan

Nordens største bookingsystem til resource-, personale og aktivitetsbooking

FlexyFitness skræddersyet til fitnessbranchen

Hvorfor FlexyBox?


1. FlexyBox byder på en række kasse- og managementsystemer, der er skræddersyet til netop din branche.

2. De mange systemer, FlexyBox har at byde på, inkluderer blandt andre systemer til online bordbooking, elektronisk menukort, lagerstyring og club managementsystemer til fitnesscentre.

3. Du vælger selv, om du ønsker en lille pakke, der klæder den lille virksomhed godt på til en effektiv hverdag, eller om du vil have maksimalt overblik med en væg-til-væg løsning.

4. Du kan integrere FlexyBox til en række forretningssystemer, herunder Gratisal. Disse er blot nogle af de mange funktioner, FlexyBox tilbyder. Du kan læse mere om FlexyBox og alle deres tjenester her.

Hvorfor FlexyBox?

1. FlexyBox byder på en række kasse- og managementsystemer, der er skræddersyet til netop din branche.

2. De mange systemer, FlexyBox har at byde på, inkluderer blandt andre systemer til online bordbooking, elektronisk menukort, lagerstyring og club managementsystemer til fitnesscentre.

3. Du vælger selv, om du ønsker en lille pakke, der klæder den lille virksomhed godt på til en effektiv hverdag, eller om du vil have maksimalt overblik med en væg-til-væg løsning.

4. Du kan integrere FlexyBox til en række forretningssystemer, herunder Gratisal.

Disse er blot nogle af de mange funktioner, FlexyBox tilbyder. Du kan læse mere om FlexyBox og alle deres tjenester her.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal – enten som bogholder eller kunde, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22. Du har også mulighed for at kontakte os på [email protected]

Bemærk: Hvis du allerede er bruger af systemet, skal du være opmærksom på at systemsupport ikke er gratis. 
Vi anbefaler derudover, at du benytter chat-funktionen til support. Det er muligt at tilkøbe fri mail/chat support gennem vores pakkeløsninger. Dette kan du læse mere om under Priser, eller under fanen ”Ekstra” når du er logget ind.