FLEXYBOX

FlexyBox er fuldt integrerbart med Gratisal, hvilket betyder, at din vagtplanlægning og lønadministration kan tale sammen. Med integrationen automatiserer du altså dine processer, hvilket effektiviserer din forretning.

KOM I GANG NU!

FLEXYBOX

Flexybox er fuldt integrerbart med Gratisal, hvilket betyder, at din vagtplanlægning og lønadministration kan tale sammen.

Gratisal-loensystem

Hvorfor vælge integrationen?

1. Integrationen giver dig automatiske overførelser af dine timeregisteringer fra Flexybox til Gratisal.

2. Ved at automatisere dine processer undgår du fejl i din lønkørsel samtidig med, at du sparer tid på manuelt administrativt arbejde.

3. Tilføj integrationen i Gratisal for kun 5 kr. pr. lønseddel

flexy2

Hvorfor vælge Flexybox?

1. Flexybox er leverandører af intelligente kasseapparats- og IT-løsninger til din forretning, restaurant, aktivitets- eller fitnesscenter.

2. Flexybox byder blandt andet på systemer til online bordbooking, elektronisk menukort, lagerstyring og club managementsystemer til fitnesscentre.

3. Du vælger selv den pakke, der passer til din virksomheds behov.

Gratisal-loensystem

Hvorfor vælge integrationen?

Integrationen tilføjes i Gratisal for 5 kr. pr. lønseddel

Automatisk overførsel af timeregistreringer

Timegodkendelse via systemet

flexy2

Hvorfor vælge Flexybox?

Kasseløsninger til café og restaurant med integreret vagtplan

Nordens største bookingsystem til resource-, personale og aktivitetsbooking

FlexyFitness skræddersyet til fitnessbranchen

Anbefalede artikler

Fremtiden er bygget på gode data

Gratisals CEO, Frants Moraitis, og vores CCO, Tejn Nielsen, har lavet denne podcastepisode omhandlende gode og dårlige data. Data er et meget godt grundlag for optimeringen af din virksomhed. For at du kan sikre en god datakultur i din lønfunktion, kommer disse to med nogle forslag til, hvad du kan gøre.

Du kan høre mere om god og dårlig data i dette blogindlæg.

Fejl i din lønadministration kan koste dig dobbelt så meget

Det siges, at det koster 10 gange så meget at rette en fejl i en lønkørsel, som det ville have gjort at lave den rigtig første gang. Samtidig kan det også påvirke medarbejderne.

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvorfor fejl i din lønadministration kan koste dig dyrt. Og hvordan du eventuelt kan minimere nogle af disse fejl.

Derfor skal medarbejdere mærke, at de er en del af lønprocessen

Medarbejdertilfredshed er et meget vigtigt element i din virksomhed. Det er derfor altid en god idé at skabe et større personligt engagement omkring lønprocessen. Medarbejderen skal altid gerne have klarhed og overblik over deres løn.

Her får du nogle tips til, hvordan dine medarbejdere kan komme til at føle sig som en del af lønprocessen.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.