Realtidsdata: Se effekten af dine handlinger med det samme og undgå fejl

Realtidsdata

Det koster ca. 10 gange så meget at rette en fejl i lønkørslen, som det ville have gjort at køre den rigtigt første gang. Med Gratisals realtidsdata har du mulighed for at minimere denne fejlmargin betydeligt.

Reducér din fejlmargin betydeligt med realtidsdata

I systemet kan du nemlig benytte dig af realtidsdata. Du kan se din lønkørsel med det samme og effekten af denne helt ned til den enkelte medarbejders lønseddel.

Realtidsdataen vil altid være tilgængelig som en forhåndsvisning til højre i dit interface.

Dette medfører et solidt overblik over dine handlinger i systemet, og en unik finger på pulsen i sidste ende en reduceringen af din fejlmargin og en betydelig stor tidsbesparelse.

Hvis der skulle opstå en fejl, kan Gratisal automatisk tilpasse lønnen efter jeres rapporteringer, så fejl bliver udlignet den følgende måned. Det kan du læse mere om her.

Se hvordan realtidsdataen fungerer i Gratisal

Prøv systemet i dag!

Det tager ikke mere end 5 minutter og så er du oprettet og i gang. Oprettelsen er selvfølgelig gratis, så du kan få en fornemmelse af interfacet og de enkelte funktioner. Gratisal er nemlig det eneste system i Danmark, hvor du kan til- og fravælge funktioner som det passer dig og du betaler først, når din første løn er kørt.

Der er en hel del tid at spare, når du vælger Gratisal som lønsystem. Blandt andet er implementeringsprocessen relativt nem og du får hjælp og reminders til de punkter, der er vigtige at huske. Hvis vi har spørgsmål, er supporten altid behjælpelig med gode svar fra folk i supporten, der ved hvordan man laver løn. Vi bruger også supporten til faglig sparring, så vi fx efter implementeringen har den mest optimale løsning.

ECIT Services
Rene Reinholdt
Implementeringskonsulent

Vi er positivt overrasket over Gratisal. Systemets intuitive opbygning medfører, at man som udgangspunkt ikke behøver at være lønspecialist for at styre de enkelte processer – lige meget hvor komplekse disse er og hvor mange medarbejdere, der er involveret. Særligt stærkt er Gratisals skabeloner, der sikrer en god tidsbesparelse og et solidt overblik over afdelingsstrukturer, medarbejdere etc.

AOF Gentofte, Nord
Kristian Korsgaard
Økonomichef

Gratisal er intuitivt opbygget og nemt at navigere i. Man finder hurtigt ud af, hvordan systemet fungerer og processerne er med til at sikre at der hurtigt kan eksekveres på lønnen. Samtidig er Gratisal rigtig billigt, hvilket betyder at vi kan holde vores omkostninger i forbindelse med lønadministration på et minimum.

Cand
Martin Lie
Co-founder & Partner

Vi er rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem. Systemet er intuitivt, og dashboardet er med til at give os et rigtig godt overblik, hvorfor det ikke tager særlig lang tid at køre løn. Derudover er det fordelagtigt, at systemet er skabt til at håndtere løndata fleksibelt. Dette har medført muligheden for at skabe automatiserede processer, der sparer os tid i vores daglige virke.

CrossFit Copenhagen
Peter Schow Jensen
Chief Finance Officer

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Recommended Posts