Sammenligning af lønsystemer: Gratisal vs. Epos Løn

Der er mange forskellige lønsystemer på markedet og derfor kan det være svært at gennemskue hvilket system, der vil være det rette for netop dig.

Finder du først det rette lønsystem til din virksomhed, kan det spare dig for en masse tid og ressourcer, så du i stedet kan koncentrere dig om din kerneforretning. Derfor sammenligner vi i denne række af blogindlæg ni forskellige lønsystemer for dig.

Hvad enten du foretrækker en samlet pakkeløsning, en skræddersyet aftale eller en brugervenlig gratisversion, håber vi, at du gennem disse blogindlæg vil finde den rette løsning til din virksomhed.

 

Forskelle på Gratisal og Epos Løn

I dette indlæg sættes fokus på forskelle og ligheder mellem Gratisal og Epos Løn. Du finder lignende sammenligninger af andre lønsystemer nederst på siden her.

Først præsenteres en række highlights fra nærværende sammenligningen:

  1. Gratisal giver dig frihed til at justere din løsning, som det passer dig. Du kan altid uden binding ændre din pakkeløsning og til- og fravælge blandt alle funktioner.
    Ved Epos Løn skal du lave en serviceaftale. Det fremgår ikke på hjemmesiden, hvorvidt skræddersyede pakkeløsninger er mulige.
  2. Gratisal har en gratisversion og derudover tilbydes der tre faste pakkeløsninger – en bronzepakke, en sølvpakke og guldpakke til henholdsvis 5, 10 og 15 kr. pr. lønseddel. Epos Løn oplyser ikke priser, men opfordrer i stedet til at man tager kontakt til dem for at få et tilbud.
  3. Gratisal kan integreres med systemerne Workbook, Uniconta, Dinero, e-conomic, Titanplan, Inventio.IT, Quinyx, Billy, Blue Marble, Logbuy og Flexybox, mens Epos Løn kan integreres til gængse ERP- og tidsregistreringssystemer – mere specifikt hvilke oplyses ikke.
  4. Gratisal tilbyder telefonisk support, flere sproglag og en medarbejder-app. Epos Løn tilbyder support som en del af serviceaftalen, men oplyser ikke, hvorvidt flere sproglag eller en app er mulige funktioner i serviceaftalen.
 
Gratisals lønsystem

Gratisal har en gratisversione, hvor du uden problemer kan køre løn i din virksomhed. Versionen henvender sig især til mindre virksomheder, der ønsker en let og nem lønkørsel uden behov for godkendelsesflow og automatiserede lønkørsler.

Derudover er der tre faste pakkeløsninger.

  • Bronzepakken (5 kr. pr. lønseddel) inkluderer almindelig lønstyring og basisfunktioner, automatiske bankoverførsler, integration til økonomisystemer samt sproglag.
  • Sølvpakken (10 kr. pr. lønseddel) inkluderer, foruden funktionerne i bronzepakken, bankoverførsler via NemKonto, avancerede lønstyringsmuligheder samt ubegrænset support via email/chat.
  • Guldpakken (15 kr. pr. lønseddel) giver yderligere adgang avancerede medarbejder skabeloner, godkendelsesflow til lønkørsler, telefonisk support samt tidsstyring med mulighed for import af tidsdata fra et andet system og hvor dine medarbejdere selv kan registrere tid.

Samtlige funktioner kan tillige tilkøbes separat til en pris fra 1-10 kr. pr. lønseddel, så det er muligt at skræddersy lønsystemet efter dine behov.

Ønsker du et prisestimat, kan du med fordel anvende Gratisals prisberegner, der udregner prisen for netop din virksomhed.

 
Epos Løn

Epos Løn oplyser ikke priser på deres serviceaftale, eller hvorvidt de tilbyder pakkeløsninger, men pointerer, at de udmærker sig ved at være et fleksibelt og omfattende lønsystem, der kan håndtere alt fra helt enkle lønudbetalinger til de mest komplicerede.

Ønskes mere information samt en prisvurdering, opfordrer Epos Løn til, at du tager kontakt via kontaktformularen på deres hjemmeside eller via telefon.

Epos Løn tilbyder de funktioner, du har behov for i din lønadministration, og inkluderer desuden fleksibel håndtering af lønsedler, som efter eget valg kan sendes til e-mail, e-Boks eller som brev. Epos Løn oplyser endvidere, at systemet kan integreres til gængse ERP- og tidsregistreringssystemer, og at supportfunktionen er åben, såfremt du har en serviceaftale.

Hvorvidt lønsystemet tillader flere sproglag eller tilbyder en medarbejder-app til telefonen, oplyses endvidere ikke.

 

Opdateret 1. februar 2019

 

Er du interesseret i flere sammenligninger, vil vi anbefale dig at læse videre her:

Sammenligning af Gratisal og Zenegy

Sammenligning af Gratisal og Dataløn

Sammenligning af Gratisal og Salary

Sammenligning af Gratisal og Pento

Sammenligning af Gratisal og Danløn

Sammenligning af Gratisal og Lessor

Sammenligning af Gratisal og Visma Løn

Sammenligning af Gratisal og Proløn

Recommended Posts