Gratisal i pressen

Gratisal er Danmarks frontløber for en ny generation af systemer til løn- og personaleadministration – og det har allerede fået stor opmærksomhed i pressen. Læs et udvalg af artikler og debatindlæg om Gratisal:

Magasinet Bus nr 2, 2018: ‘Det skal være lettere, hurtigere – og billigere’

Gratisal vil hjælpe transportvirksomheder, og herunder busselskaber, med gratis lønsystem. Læs hvorfor og hvordan i Magasinet Bus nr 2, 2018 siderne 50, 51 og 52.

Lettere, hurtigere og billigere at lave løn

Interview Bus Magasinet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transportmagasinet.dk: ‘Der er penge at spare på lønnen’

Godt nyt til transportsektoren – Gratisal kan give besparelser. Automation er vejen frem, hvis lavmargin-brancher som Transportsektoren skal spare tid og penge på lønnen. CEO, Frants Moraitis har derfor godt nyt til netop den sektor: Gratisal er løsningen. Transportmagasinet.dk 20.2.2018

Der er penge at spare på lønnen

Interview med Transportmagasinet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekstra Bladet: Danskernes egne historier, Ekstrabladets lønserie

‘Åbenhed om løn tjener alle. Åbenhed om lønnen på arbejdspladsen hjælper ikke bare medarbejderne til bedre løn, det hjælper også virksomhederne til at skabe bedre resultater.’ Ekstrabladet.dk, 10.9.2017 (Gated content)

Børsen Business: ‘Jeg var dødsdømt i banken..’

‘Min bedste langtidsinvestering er Gratisal’. Læs om CEO, Frants Moraitis’ bedste og dårligste investeringer gennem de seneste 20 år som selvstændig. Børsen.dk  11.9.2017 (Gated content)

 

Scanmagazine: A simpler way to pay our people

Scan Magazine har spurgt CEO, Frants Moraitis, hvorfor han mener Gratisal er blevet så stor en succes. Læs hans vurdering og mere om, hvad Gratisal kan hjælpe både virksomheder og ansatte med. Scan Magazine, august 2017

A simpler way to pay your people

Scan Magazine, Danish FinTech Special

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BT: Nye lønsystemer kan få betydning for dig og din lønseddel

“Mange virksomheder bruger forældede lønsystemer tilbage fra 70’erne og 80’erne. Og i de her systemer er der for mange ting, der skal tastes ind manuelt, og så kan der ikke undgås at opstå fejl.” Se de typiske fejl og hvordan du retter dem i artiklen på BT.dk, 29.07.2017

Sjællandske: Løn der er til at forstå

“Hvor svært kan det være? Når vi taler om at indberette korrekt løn – og for ansatte at forstå lønsedlen – så kan det faktisk være svært. Og dermed interessant at gøre mere logisk, hvis man spørger Frants Moraitis.”
Læs hele artiklen på sn.dk, 12.06.2017

Altinget.dk: Direktør: Din lønseddel er sort snak

“DEBAT: Hver fjerde dansker finder fejl på lønsedlen, og det er alt for mange, skriver Frants Moraitis, administrerende direktør i startuppen Gratisal, der foreslår en fælles lønportal for fagforeninger og arbejdsgiverforeninger som løsningen.”
Læs hele debatindlægget på Altinget.dk, 23.05.2017

Børsen.dk: Talnørd vil spinde guld på din elendige lønseddel

“Ville folk acceptere en ansættelseskontrakt på russisk? Nej, vel. Men i årtier har vi i Danmark accepteret at folk reelt ikke aner, om deres løn er korrekt”
Læs hele artiklen på Børsen.dk, 28.04.2017

Kontakt os:
Vi svarer gerne på spørgsmål og stiller op til interviews i pressen og indgår i dialog med alle, der har interesse for at udvikle Danmarks lønsystemer.

Kontakt Gratisals kommunikationsansvarlige:
Marcus Birk
mb@capworks.eu
+45 93 60 53 20