Gratisal i pressen

Gratisal er Danmarks frontløber for en ny generation af systemer til løn- og personaleadministration – og det har allerede fået stor opmærksomhed i pressen. Læs et udvalg af artikler og debatindlæg om Gratisal:

Ekstra Bladet: Danskernes egne historier, Ekstrabladets lønserie

‘Åbenhed om løn tjener alle. Åbenhed om lønnen på arbejdspladsen hjælper ikke bare medarbejderne til bedre løn, det hjælper også virksomhederne til at skabe bedre resultater.’ Ekstrabladet.dk, 10.9.2017 (Gated content)

Børsen Business: ‘Jeg var dødsdømt i banken..’

‘Min bedste langtidsinvestering er Gratisal’. Læs om CEO, Frants Moraitis’ bedste og dårligste investeringer gennem de seneste 20 år som selvstændig. Børsen.dk  11.9.2017 (Gated content)

Scanmagazine: A simpler way to pay our people

Scan Magazine har spurgt CEO, Frants Moraitis, hvorfor han mener Gratisal er blevet så stor en succes. Læs hans vurdering og mere om, hvad Gratisal kan hjælpe både virksomheder og ansatte med. Scan Magazine, august 2017

BT: Nye lønsystemer kan få betydning for dig og din lønseddel

“Mange virksomheder bruger forældede lønsystemer tilbage fra 70’erne og 80’erne. Og i de her systemer er der for mange ting, der skal tastes ind manuelt, og så kan der ikke undgås at opstå fejl.” Se de typiske fejl og hvordan du retter dem i artiklen på BT.dk, 29.07.2017

Sjællandske: Løn der er til at forstå

“Hvor svært kan det være? Når vi taler om at indberette korrekt løn – og for ansatte at forstå lønsedlen – så kan det faktisk være svært. Og dermed interessant at gøre mere logisk, hvis man spørger Frants Moraitis.”
Læs hele artiklen på sn.dk, 12.06.2017

Altinget.dk: Direktør: Din lønseddel er sort snak

“DEBAT: Hver fjerde dansker finder fejl på lønsedlen, og det er alt for mange, skriver Frants Moraitis, administrerende direktør i startuppen Gratisal, der foreslår en fælles lønportal for fagforeninger og arbejdsgiverforeninger som løsningen.”
Læs hele debatindlægget på Altinget.dk, 23.05.2017

Børsen.dk: Talnørd vil spinde guld på din elendige lønseddel

“Ville folk acceptere en ansættelseskontrakt på russisk? Nej, vel. Men i årtier har vi i Danmark accepteret at folk reelt ikke aner, om deres løn er korrekt”
Læs hele artiklen på Børsen.dk, 28.04.2017

 

Kontakt os:
Vi svarer gerne på spørgsmål og stiller op til interviews i pressen og indgår i dialog med alle, der har interesse for at udvikle Danmarks lønsystemer.

Kontakt Gratisals PR-ansvarlige:
Mila Blarke
mbl@gratisal.dk
+45 22 30 86 06