Konvertering er inkluderet

ved køb af opstartspakke til kr. 249,-

 

Derfor skal du vælge Gratisal

Gratisal er Danmarks billigste og mest intuitive lønsystem. Vi går all in for at levere lækre funktioner til lønhåndtering og personaleadministration. I nedenstående kan du se nogle af fordelene ved at anvende Gratisal. Hvis du ønsker at se alle funktioner, skal du følge linket her.

Opret dig gratis og uden binding

I vores gratisversion får du et komplet lønsystem, hvor du nemt og hurtigt kan køre din virksomheds løn. Hvis du ønsker mere automatiserede processer, kan du opgradere til vores bronzepakke til 5 kr. pr. lønseddel.

Spar penge

Det er vigtigt, at du ikke betaler for mere, end det du reelt bruger. Derfor er Gratisal bygget op omkring en masse moduler og pakkeløsninger, som du kan til- og fravælge alt efter behov.

Få intuitive lønsedler

Med Gratisal sikrer du, at dine medarbejdere forstår deres lønseddel med et nemt overblik over, hvad man får i løn og betaler i skat. Dette sikrer tryghed og kvalitet for både dig og dine medarbejdere.

Oplev færre fejl

Gratisal er det første lønsystem i verden, hvor du kan sende lønsedler til medarbejderne i udkastform, som kan rapportere tilbage om fejl inden lønnen bogføres.

Spar tid med integrationer

Gratisal kan automatisk mappe lønarter til jeres kontoplan og overføre bogførte lønkørsler til kassekladden i jeres økonomi-, regnskabs- eller ERP-system.

Få månedlige opdateringer

Med Gratisal får du et fleksibelt lønsystem, som hele tiden udvikles til din fordel. Vi søger konstant at blive bedre, og hvis vi ikke har den funktion, du ønsker, så har vi den om et par måneder.

 

Konvertér til Gratisal

Nemt: Tilpas løntyperne til jeres konti for at sikre korrekt automatisk overførsel.


Sikkert: Gratisal har faste procedurer til at assistere konvertering . Vi har telefonisk rådgivning og mail support.


Billigt: Alle Gratisals kernefunktioner er gratis med alt du skal bruge til at lave løn.


Fejlfrit: Medarbejderen kan selv tjekke udkast af lønsedlen og rapportere tilbage om eventuelle fejl.

 

Skal du lige tænke over det?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og sikker at du altid er opdateret på vores nyeste tiltag.

Kontakt os