Medarbejder-app: Engagér dine medarbejdere med Gratisals app

medarbejder-app

Med Gratisals medarbejder-app giver du nemt dine medarbejdere adgang til at se deres lønsedler, registrere deres arbejdstid såvel som redigere deres stamdata. Det sikrer dig en høj grad af medarbejderengagement, som er guld værd for din virksomhed.

Vi belyser her nogle af de centrale fordele Gratisals medarbejder-app medfører. 

Engagér dine medarbejdere med Gratisal medarbejder-app

Medarbejderengagement spiller en afgørende rolle, når det kommer  til fastholdelse af medarbejdere såvel som effektivitetsniveauet på arbejdspladsen.

På trods af at vi efterhånden lever i en digitaliseret verden, hvilket i særdeleshed også gør sig gældende i arbejdslivet, kan det være svært at have sin computer med sig på alle tidspunkter. Derfor har vi gjort Gratisal tilgængeligt som applikation til telefonen, så du nemt kan tilgå Gratisal uanset, hvor du er. 

Det betyder blandt andet, at dine medarbejdere med et enkelt greb i lommen har adgang til at se deres lønsedler, kan redigere stamdata og registrere arbejdstid via Gratisals medarbejder-app. Når dine medarbejdere kan tilgå disse features og selv foretage ændringer inddrages og engageres de i højere grad i lønkørslen. 

Når dine medarbejdere engageres i lønkørslen forekommer der færre fejl, hvilket skaber en langt større tryghed og tillid på arbejdspladsen. Transparens i lønkørslen er med andre ord med til at øge den generelle trivsel på arbejdspladsen.

Udover at engagerede medarbejdere medfører driftsmæssigt overskud og lavere udskiftning, er det også værd at nævne, at et øget engagement blandt medarbejdere fører til mindre fravær og færre sikkerhedsproblemer. Dine medarbejdere vil altså have færre sygedage såvel som tilfælde af arbejdsulykker. 

Gratisals medarbejder-app: Her er den tilgængelig

Medarbejder-app’en indgår som en del af Gratisals basispakke. App’en er dermed gratis for alle Gratisal-brugere uanset, hvilken løsning, der er valgt. 

Medarbejder-app’en til Gratisal kan både downloades til Android og iOS.

Prøv Gratisal i dag - Det er gratis og uforpligtende

Du kan nemt og hurtigt oprette dig i Gratisal.Du kan komme i gang på under 5 minutter, hvor du med den gratis oprettelse kan få en fornemmelse af systemet og det funktionaliteter. Her har du også mulighed for at til- og fravælge funktioner, der passer til lige netop din virksomheds behov. Du betaler desuden først, når du vælger at køre løn. 

Vi er rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem. Systemet er intuitivt, og dashboardet er med til at give os et rigtig godt overblik, hvorfor det ikke tager særlig lang tid at køre løn. Derudover er det fordelagtigt, at systemet er skabt til at håndtere løndata fleksibelt. Dette har medført muligheden for at skabe automatiserede processer, der sparer os tid i vores daglige virke.

CrossFit Copenhagen
Peter Schow Jensen
Chief Finance Officer

Gratisals dashboard skaber et godt overblik og systemet er generelt meget intuitivt. Derudover er Gratisals lønsedler meget nemme at forholde sig til, hvilket er en helt klar fordel. Så slipper man for at bruge alt for lang tid på at forstå sin lønseddel. Vi oplever samtidig en åbenhed for at skræddersy og tilrette systemet efter vores behov. Alt i alt er vi godt tilfredse med vores valg af Gratisal som lønsystem.

Danske Skoleelever
Robert Holst Andersen
Sekretariatschef

Leg var helt høj af begejstring, da den første lønkørsel var sendt afsted. Jeg havde naturligvis rigtig god hjælp fra Ditte Olin, der er supporter/udvikler hos Gratisal. Indlæsning fra EP-Win foregår gennem et Excel-ark – nemt, hurtigt og overskueligt. Jeg havde en forestilling om, at indtastning af timeløn ville tage lang tid – det gjorde det ikke. At finde medarbejdernes data er meget nemt, og at rette lønlinjer var også nemt. Lønkørslerne bliver løbende opdateret, og er der fejl, bliver man også advaret løbende. Det er en fornøjelse, at når man har trykket bogfør, bliver alle oplysninger sendt direkte til SKAT, bank, pension mm.”

AOF Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk
Lisbeth Blomgren
Kursussekretær

Gratisal er meget nemt og intuitivt at anvende. Muligheden for at tilgå realtidsdata, giver os et godt overblik over medarbejdernes timer, og derfor tager det heller ikke særlig lang tid at køre løn i Gratisal. Den interaktive lønseddel er nem at forstå, hvilket er en stor fordel, når vi eksempelvis i vores branche har særlige timesatser, der skal tages højde for. Gratisals åbne API har givet os mulighed for at skræddersy systemet efter lige netop vores behov, hvilket har medført at vi i systemet eksempelvis kan tage højde for de overenskomster, som vores medarbejdere og branche er underlagt. Alt i alt er vi rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem”

Stokholm Transport
Bent Larsen
Økonomichef

Vi begyndte at anvende Gratisal tilbage i ultimo 2017. I den forbindelse blev vi positivt overrasket over, hvor intuitivt systemet var. Det intuitive element er nemlig vigtigt for os i vores hverdag. Vi er en virksomhed der vækster, hvorfor vi er interesseret i at bruge vores tid på at udvikle vores virksomhed, og ikke bruge den på lønadministration. Dette hjælper Gratisal os med, og så skader det jo heller ikke at systemet er billigere end de andre på markedet.

Tempu
Jacob Mikkelsen
Co-founder

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Recommended Posts