Vi tilbyder gratis mailsupport

Tilmeld dig som revisor eller regnskabsbureau og få mulighed for gratis mailsupport af vores skarpe supportteam.

Hvorfor er Gratisal anderledes?

I Gratisal udvikler vi konstant nye funktioner, som udfylder tomme huller i markedet inden for personale- og lønadministration.

Nemt og billigt

Gratisal er Danmarks nemmeste lønsystem i et lækkert design. Alle kernefunktionerne til at lave en komplet løn er gratis.

Nye integrationer

Gratisal er allerede integreret til økonomi- og ERP-systemer som e-conomic, Uniconta, Billy og Dinero. Mange flere kommer på listen.

Design egne lønarter

I Gratisal kan du skræddersy lønarterne, så de passer til virksomhedens specifikke behov og arbejdsgange. Du kan oprette et uendeligt antal nye lønarter.

Unik adgang

Du skal kun bruge ét login for at få adgang til alle dine kunder og du kan nemt skifte mellem virksomhederne. Din bruger kan have forskellige rettigheder i forskellige virksomheder.

Bedre overblik

Du kan nemt danne et overblik over lønkørslerne og udbetalinger til de enkelte medarbejdere i et billede. Du kan også indtaste løn direkte i et overbliksbillede, der ligner et regneark.

Indbyggede kontroller

Gratisal har kontroller som fx at sende mail til medarbejder om registrering af nye bankkontonumre, og automatisk korrektion af fortegn ved negative tal.

Hurtigere korrektion

Hvis der er fejl i lønnen, kan du blot køre en ekstra lønkørsel for den specifikke medarbejdere, og så bliver lønnen rettet.

Effektive skabeloner

Skabeloner til hurtigere og nemmere oprettelse af medarbejdere. Du kan oprette et uendeligt antal medarbejderskabeloner.

Refusionsstyring

Effektivt værktøj til at sikre, at dine kunder får de rigtige refusioner fra SKAT. Refusionsmodulet lanceres i 4. kvartal 2018.

Få flere kunder med Gratisal

Stadig flere revisorer og regnskabsbureauer vælger at flytte deres kunder til Gratisal, fordi lønadministrationen kan foretages hurtigere og med større sikkerhed. 

Tilmeld dig til vores træning og hold dig opdateret

Få en personlig online rundvisning og træning i systemet. Skriv til os på support@gratisal.dk og vi sikrer, at du kommer godt i gang.