LØNUNIVERS

Her kan du læse alt om løn, uanset om du er arbejdsgiver eller medarbejder. Vi har samlet alt, du har brug for at vide fra information om ansættelseskontrakter og lønsedler til pension og refusionsstyring.

God læselyst!

LØNUNIVERS

Alt du har brug for at vide om løn - fra information om ansættelseskontrakter og lønsedler til pension og refusionsstyring.

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Medarbejder

Hvor opstår der typisk fejl på lønsedlen? Hvad gør du, hvis du bliver langtidssygemeldt? Og hvordan takler du den svære lønforhandling? Dette er nogle af de emner vi behandler i vores lønunivers for medarbejdere.

Arbejdsgiver

Hvad koster det at ansætte en medarbejder? Hvad gør du, hvis en medarbejder bliver ramt af stress? Og hvad skal en ansættelseskontrakt egentlig indeholde? I vores lønunivers for arbejdsgivere er det emner som disse, vi behandler.

Support til Gratisal

Hvordan integrerer du mod diverse systemer i vores integrationsportefølje og hvordan opretter  du en Nets-aftale? Hvis du har spørgsmål til din anvendelse af Gratisal, så kan du oftest finde svaret her.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller er der et emne, du synes, at vi skal behandle i vores næste blogindlæg? Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22. Du har også mulighed for at kontakte os på [email protected]

Bemærk: Hvis du har brug for systemsupport til Gratisal, så anbefaler vi, at du benytter chat-funktionen. Du kan læse om priserne for de forskellige former for systemsupport under Priser.