REVISOR / BUREAU / KONCERN?

Gratisal er en dialogbaseret løsning til gavn for dig, dine kunder og deres medarbejdere. Medarbejderne kan selv opdatere deres stamdata og registrere fravær til godkendelse, hvortil kunderne kan opsætte godkendelsesflow.

KOM I GANG NU!

REVISOR

Gratisal er en dialogbaseret løsning til gavn for dig, dine kunder og deres medarbejdere. Blandt andet kan der opsættes selvbetjening og godkendelsesflow for medarbejdere.

Relevante funktioner og fordele

Webinar

(Når du laver løn for andre)

I denne video guider Lasse Hedegaard og Marcus Birk dig gennem nogle af de features i Gratisal, der er særlig relevante for dig, der laver løn for andre.

Med andre ord, så er denne guide særlig relevant for dig, hvis du sidder i eksempelvis revisionhus, i et lønbureau eller noget helt tredje.

I videoen viser vi blandt andet Gratisals nye Multi-Company modul.

Anbefalede artikler

Skift lønsystem fra Dataløn til Gratisal

Overvejer du at skifte lønsystem?
Det er nemt og hurtigt at skifte lønsystem fra Dataløn til Gratisal. I denne artikel kan du læse om din korte vej til at køre effektiv og fejlfri løn for dine medarbejdere.

Undgå fejl i lønkørslen med Gratisal

Vidste du, at Gratisal er det første lønsystem i verden, der har udviklet en simpel, men unik, funktion der minimerer fejl, sikrer kvalitet og øger medarbejdertilfredsheden? Læs mere om, hvordan du undgår fejl i din lønkørsel i denne artikel.

Skift lønsystem fra Danløn til Gratisal
Det er nemt og hurtigt at skifte lønsystem fra Danløn til Gratisal. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du overfører jeres data fra Danløn til Gratisal og hurtigt kommer i gang med at køre fejlfri løn for dine medarbejdere.
Sådan løser man de 3 mest almindelige udfordringer ved skifte af lønsystem

I dette indlæg fremlægger vi de tre mest kendte udfordringer ved at skifte lønsystem og så hjælper vi dig selvfølgelig også med, hvordan du kan løse disse disse udfordringer.

Skift lønsystem fra Visma løn til Gratisal
Overvejer du at skifte lønsystem fra Visma løn til Gratisal? Det er både hurtigt og nemt at skifte lønsystem. I denne artikel giver vi dig et indblik i den korte proces, det er at skifte lønsystem fra Visma løn til Gratisal.
5 fordomme om at skifte lønsystem – holder de?

I dette indlæg har vi samlet nogle af de begrundelser, der oftest optræder, som grund til at udsætte eller droppe en konvertering af lønsystem. Men er der egentlig hold i dem, eller er det bare fordomme?

"Der er en hel del tid at spare, når du vælger Gratisal som lønsystem. Blandt andet er implementeringsprocessen relativt nem og du får hjælp og reminders til de punkter, der er vigtige at huske. Hvis vi har spørgsmål, er supporten altid behjælpelig med gode svar fra folk i supporten, der ved hvordan man laver løn. Vi bruger også supporten til faglig sparring, så vi fx efter implementeringen har den mest optimale løsning. Generelt er Gratisal et meget intuitivt lønsystem, og derfor tager det ikke lang tid før du har lært at navigere i systemet."

ECIT Services
Rene Reinholdt
Implementeringskonsulent

"Gratisal er rigtig nemt at navigere i. Brugervenligheden er i top og det er nemt at få et overblik over de virksomheder man administrerer lønnen for, hvilket giver en stor tidsbesparelse. Samtidig er Gratisal fleksibelt i forhold til valg af funktioner og pris, hvorfor det er muligt for mig at skræddersy systemet så det passer til mine kunders behov."

MV Mentor: Direct Consulting
Michael Vejlgård
Ejer

"Gratisal er et effektivt og brugervenligt lønsystem, som vi nu har brugt i små 2 år. Hvis man går i stå undervejs, er supporten der altid til at hjælpe én med at komme videre, og her er særligt chat-supporten i en kaliber for sig! Med andre; et rigtig solidt lønsystem.”

Nordic Revision
Ilkay Yildiz
Revisor

"Vi er rigtig glade for at være skiftet til Gratisal. Det har i vores organisation været en stor tidsbesparelse at skifte alle vores lønninger til ét system. Det har givet tidsbesparelse i lønudarbejdelsen og sikkerhed i at alle lønninger på tværs af virksomheder som vi administrer bliver lavet ens. Den avancerede opsætning som kan tilpasses den enkeltes behov, er vi rigtig glade for og kan tilføjes meget nemt.”

Repenso
Simon Lang
Partner

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.