IMPLEMENTERING

Gratisal er en løsning, der enkelt og hurtigt kan implementeres i din virksomhed. Hvis ikke du ønsker at implementere systemet selv, kan du vælge mellem vores to implementeringsløsninger. Disse er beskrevet nedenfor.

KOM I GANG NU!

IMPLEMENTERING

Gratisal er en løsning, der enkelt og hurtigt kan implementeres i din virksomhed.

Implementering

Hurtig og simpel implementering

At skifte lønsystem behøver ikke at være en omstændig proces. 

Gratisal er faktisk skabt, så det er muligt at komme i gang med at køre løn uden at være i dialog med os. 

Hvis du alligevel skulle have brug for noget hjælp, har vi opstillet to løsninger, der muliggør en hurtig og simpel implementering af Gratisal, hvor du løbende har mulighed for sparring med os.

Standard implementering
Her har du mulighed for selv at udføre implementeringen af Gratisal, men hvor vi assisterer dig i nogle af processerne.

Du skaber selv datagrundlaget og bestemmer importdefinitionen, men vi tilbyder ved denne ordning assistance i form af undervisning og oprettelse af saldi.

Full Service implementering
Vi håndterer hele implementeringsprocessen for jer. Her der blandt andet tale om oprettelse af overenskomster og medarbejderskabeloner såvel som opsætning af løn og tidsarter.

Derudover hjælper vi med opsætning af integrationer og sikrer at disse fungerer optimalt med udgangspunkt i jeres behov.

Standard implementering

Med en standardordning har du mulighed for selv at udføre implementeringen af Gratisal, men hvor vi assisterer dig i nogle af processerne.

Du skaber selv datagrundlaget og bestemmer importdefinitionen, men vi tilbyder, som nævnt ovenfor, ved denne ordning assistance i form af undervisning og oprettelse af saldi.

Her skal dog tilføjes, at standardordningen ikke inkluderer skabeloner eller medarbejderstamdata

Full Service implementering

Her håndterer vi hele implementeringsprocessen for jer.

Det gør det med andre ord muligt for jer blot at koncentrere jer om at blive klar til at lave løn, mens vi klarer resten.

Her er der blandt andet tale om oprettelse af overenskomster og medarbejderskabeloner såvel som opsætning af løn og tidsarter. Derudover hjælper vi med opsætning af integrationer og sikrer at disse fungerer optimalt med udgangspunkt i jeres behov.

Anbefalede artikler

Skift lønsystem fra Danløn til Gratisal

Kom hurtigt i gang med at køre fejlfri og effektiv løn til dine medarbejdere. Overfør jeres data fra Danløn til Gratisal, og så er du i gang med jeres nye lønsystem. Det tager ikke lang tid at skifte. Vi forklarer den korte proces her.

Skift lønsystem fra Dataløn til Gratisal
Overvejer du at skifte lønsystem fra Dataløn til Gratisal? Her kan du læse mere om, hvordan du hurtigt kommer i gang med at køre fejlfri og effektiv løn til dine medarbejdere. Vi redegør her for enkelheden i at skifte lønsystem.
Skift lønsystem fra Visma løn til Gratisal
At skifte lønsystem fra Visma løn til Gratisal er en simpel proces, der hurtigt og nemt kan udføres. Overvejer du at skifte lønsystem kan du derfor med fordel få indblik i den korte proces i denne artikel.
Skift lønsystem fra Lessor til Gratisal

Hvis du går med overvejelser om at skifte lønsystem fra Lessor til Gratisal, kan du med fordele læse denne artikel, hvor vi trin for trin tager dig igennem den enkle proces det er at skifte lønsystem.

Medarbejderdata: Hvad skal I bruge?
Med Gratisals medarbejder-app kan jeres medarbejdere indtaste informationer om dem selv efter oprettelse. Vi har samlet en liste med de medarbejderinformationer, som vi anbefaler, I har klar inden lønkørsel.
5 fordomme om at skifte lønsystem – holder de?

Det er som regel, fordomme der hindrer mange i at foretage et skifte af lønsystem. Men hvad bygger disse fordomme på, og er der egentlig hold i dem?
Vi har samlet fem fordomme ved konvertering af lønsystem her.

Der er en hel del tid at spare, når du vælger Gratisal som lønsystem. Blandt andet er implementeringsprocessen relativt nem og du får hjælp og reminders til de punkter, der er vigtige at huske. Hvis vi har spørgsmål, er supporten altid behjælpelig med gode svar fra folk i supporten, der ved hvordan man laver løn. Vi bruger også supporten til faglig sparring, så vi fx efter implementeringen har den mest optimale løsning. Generelt er Gratisal et meget intuitivt lønsystem, og derfor tager det ikke lang tid før du har lært at navigere i systemet.

ECIT Services
Rene Reinholdt
Implementeringskonsulent

Gratisal er et super intuitivt lønsystem. Efter implementeringen har vi sparet rigtig meget tid på lønadministration – tid vi kan bruge til at udvikle vores virksomhed. Derudover er systemet fleksibelt og kan skræddersys efter vores behov, og så skader det selvfølgelig heller ikke, at Gratisal også tilbyder en rigtig god pris pr. lønseddel

StudentCrew
Mads Wedel
Partner & CVO

Gratisal er et rigtig effektivt og brugervenligt lønsystem. Opsætningen er nem at gå til og når man er færdig med denne, vil man opleve et lønsystem, der er nemt at navigere i, og som er langt mere effektivt på den daglige drift end noget andet system på markedet. Vi har enkelte medarbejdere som arbejder i flere lande og Gratisal understøtter vores særlige behov i forhold til disse medarbejdere i relation til både Skat og pension. Processerne i Gratisal har derfor sparet os for meget tid, og vi er rigtig glade for skiftet

Strandmøllen A/S
John Sommerbjerg
HR & Økonomichef

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.