REALTIDSDATA

Bureau- og konsulentbranchen

Med Gratisals realtidsdata kan du se effekterne af din lønkørsel med det samme. Det kan i sidste ende spare dig for meget tid og besvær.

Hvilke aspekter af bureau- og konsulentbranchen, har vi taget højde for i udviklingen af Gratisal? Dette spørgsmål kan du få svar på her.

KOM IGANG NU!KOM IGANG NU!

REALTIDSDATAMed Gratisals realtidsdata kan du se effekterne af din lønkørsel med det samme. Det kan spare dig for meget tid og besvær.


Spar tid og penge med realtidsdata

Det koster ca. 10 gange så meget at rette en fejl i lønkørslen, som det ville have gjort at køre den rigtigt første gang.

Med Gratisal har du mulighed for at minimere denne fejlmargen betydeligt.

I systemet kan du nemlig benytte dig af realtidsdata. Du kan se din lønkørsel med det samme og effekten af denne helt ned til den enkelte medarbejders lønseddel.

Dette medfører et solidt overblik over dine handlinger i systemet og i sidste ende en meget stor tidsbesparelse.

Hvis der opstår en fejl, kan Gratisal automatisk tilpasse lønnen efter jeres rapporteringer, så fejl bliver udlignet den følgende måned. Det kan du læse mere om her.

Sådan virker funktionen i Gratisal

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal – enten som bogholder eller kunde, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22. Du har også mulighed for at kontakte os på [email protected]

Bemærk: Hvis du allerede er bruger af systemet, skal du være opmærksom på at systemsupport ikke er gratis. 
Vi anbefaler derudover, at du benytter chat-funktionen til support. Det er muligt at tilkøbe fri mail/chat support gennem vores pakkeløsninger. Dette kan du læse mere om under Priser, eller under fanen ”Ekstra” når du er logget ind.