uniconta

Uniconta

Integrationer til vores kunder regnskabssystemer, er et af vores specialer.

Integrér Gratisal med virksomhedens regnskab i Uniconta og få automatisk dataoverførsel til jeres regnskab.

Uniconta er Danmarks nyeste økonomisystem. Uniconta har alle data i skyen men fungerer som en app til din PC, hvilket sikrer et hurtigt og effektivt system. Uniconta passer til alle devices og er intuitivt og fleksibelt at anvende. Læs her hvordan du integrerer til Uniconta.

[/segment]

Dinero

Nu kan du integrere Gratisal til virksomhedens Dinero-konto. Du kan hermed hurtigt overføre dine lønposter til jeres regnskab.

Dinero er et moderne og simpelt økonomisystem, hvor du med ét klik kan bogføre bilag. Med Dineros App kan du håndtere dine faktura når som helst. Med Dinero-integrationen slipper du for manuelle indtastninger, komplicerede regneregler og indviklede systemer – du får dermed mere tid til din virksomhed. Læs her hvordan du integrerer til Dinero.

Dinero-intergration
e-conomic

E-conomic

Integrér Gratisal med virksomhedens regnskab i e-conomic og få automatisk dataoverførsel til jeres regnskab.

E-conomic er et af de mest populære regnskabsprogrammer i Danmark. E-conomic et cloud-baseret økonomisystem, der er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder. I e-conomic kan du også udbygge systemet med tilføjelsesapps og klare flere opgaver fra dit økonomisystem. Læs her hvordan du integrerer til e-conomic.

Billy

Du kan integrere Gratisal til Billy og få automatisk overførsel af data om udbetalinger til dit økonomisystem.

Billy er et nemt system, egnet til mindre virksomheder, freelancere og selvstændige, som ikke nødvendigvis har den store kendskab til bogføring og regnskab. I Billy kan du afregne moms, sende faktura og gemme kvitteringer på din mobil med ét klik. Læs her hvordan du integrerer til Billy.

billy
Payslip

LogBuy

Engagér dine medarbejdere og giv dem adgang til personalerabatter i hele landet med Gratisals LogBuy-modul.

Med LogBuy kan dine medarbejdere opnå de bedste rabatter til en ekstra lækker dagligdag med alt fra byaktiviteter, ferie og velvære til mode, internethandel og elektronik. LogBuy har en bred vifte af aftaler og discounts til Danmarks førende forhandlere og brands. Læs her hvordan du aktiverer LogBuy.

E-Boks

Gratisal kan automatisk levere jeres medarbejderes lønsedler i deres personlige digitale postkasse i e-Boks. Jeres medarbejdere modtager selvfølgelig stadig lønsedler til deres Gratisal-bruger.

Automatisk levering til e-Boks er en ekstra service til jeres medarbejdere, som i forvejen modtager al digital post fra det offentlige i deres e-Boks. Jeres medarbejdere kan nu modtage deres lønsedler direkte på deres telefon med e-Boks App. Læs her hvordan du aktiverer automatisk levering til e-Boks.

e-boks