DATOSTYRING

Bureau- og konsulentbranchen

Med datostyring behøver du ikke selv gå ind og huske ændringer eller perioder i fremtiden, men derimod indtaste det med det samme. Datostyring gør altså at du både sparer tid på administrativt arbejde og minimerer fejl i lønnen.

Hvilke aspekter af bureau- og konsulentbranchen, har vi taget højde for i udviklingen af Gratisal? Dette spørgsmål kan du få svar på her.

KOM IGANG NU!KOM IGANG NU!

DATOSTYRING

Med Gratisals datostyring sparer du både tid på administrativt arbejde og minimerer fejl i lønnen.
Læs mere herunder

Spar tid med datostyring

I Gratisal kan du indsætte fremtidige justeringer ved eksempelvis lønreguleringer, barsel eller faste udgifter i en periode og lave hurtige korrektioner ved at brug af vores datostyring. 

Med datostyring behøver du ikke selv gå ind og huske ændringer eller perioder i fremtiden, men kan indtaste det med det samme. Datostyring gør altså at du både sparer tid på administrativt arbejde og minimerer fejl i lønnen.

Hvis du eksempelvis ved, at en medarbejder får en lønforhøjelse fra d. 1 juli 2019, kan du allerede nu lave en ny lønlinje, fastsætte lønart, enheder og beløb og så fastsætte denne til at starte fra d. 1 juli. 

På samme måde kan du så afslutte den nuværende løn til den 30. juni 2019.

Du kan med et enkelt klik aktivere datostyringen. Så vil to ekstra kolonner med “Dato fra” og “Dato til” fremgå på lønlinjerne. Hvis felterne er blanke, bliver lønnen kørt normalt med næste lønkørsel.

Sådan virker funktionen i Gratisal

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal – enten som bogholder eller kunde, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22. Du har også mulighed for at kontakte os på [email protected]

Bemærk: Hvis du allerede er bruger af systemet, skal du være opmærksom på at systemsupport ikke er gratis. 
Vi anbefaler derudover, at du benytter chat-funktionen til support. Det er muligt at tilkøbe fri mail/chat support gennem vores pakkeløsninger. Dette kan du læse mere om under Priser, eller under fanen ”Ekstra” når du er logget ind.