Vi tilbyder gratis mailsupport

Tilmeld dig som revisor eller bogholderibureau og få mulighed for gratis mailsupport af vores skarpe supportteam.

Hvorfor er Gratisal anderledes?

I Gratisal udvikler vi konstant nye funktioner, som udfylder tomme huller i markedet inden for personale- og lønadministration.

Nemt og billigt

Gratisal er Danmarks nemmeste lønsystem i et lækkert design. Alle kernefunktionerne til at lave en komplet løn er gratis.

Nye integrationer

Gratisal er allerede integreret til økonomi- og ERP-systemer som e-conomic, Uniconta, Billy og Dinero. Mange flere kommer på listen i løbet af 2017.

Design egne lønarter

I Gratisal kan du skræddersy lønarterne, så de passer til virksomhedens specifikke behov og arbejdsgange. Du kan oprette et uendeligt antal nye lønarter.

Unik adgang

Du skal kun bruge ét login for at få adgang til alle dine kunder og du kan nemt skifte mellem virksomhederne. Din bruger kan have forskellige rettigheder i forskellige virksomheder.

Bedre overblik

Du kan nemt danne et overblik over lønkørslerne og udbetalinger til de enkelte medarbejdere i et billede. Du kan også indtaste løn direkte i et overbliksbillede, der ligner et regneark.

Indbyggede kontroller

Gratisal har kontroller som fx at sende mail til medarbejder om registrering af nye bankkontonumre, og automatisk korrektion af fortegn ved negative tal.

Hurtigere korrektion

Hvis der er fejl i lønnen, kan du blot køre en ekstra lønkørsel for den specifikke medarbejdere, og så bliver lønnen rettet.

Effektive skabeloner

Skabeloner til hurtigere og nemmere oprettelse af medarbejdere. Du kan oprette et uendeligt antal medarbejderskabeloner.

Refusionsstyring

Effektivt værktøj til at sikre, at dine kunder får de rigtige refusioner fra SKAT. Refusionsmodulet lanceres i Q1 2017.

Få flere kunder gennem Gratisals liste over revisorer og bogholdere

Vi forventer at få over 100 nye kunder hver måned i 2017, især nyopstartede virksomheder som kan mangle en lønadministrator eller sparringspartner. I starten af 2017 lancerer vi en liste over lønadministratorer, som er anerkendt af Gratisal - og det kan måske være dig. Skriv til os, så tilmelder vi dig.

Tilmeld dig til vores online webinairs og hold dig opdateret

Fra 2017 afholder vi online webinairs både for at give en rundvisning i systemet og for at sikre, at du altid er opdateret på den bedste brug af funktionerne og præsentation af nye add-ons. Webinairs foregår på vores hjemmeside. Skriv til os, så tilmelder vi dig.