Sammenligning af lønsystemer: Gratisal vs. EkspresLøn

EkspresLøn

EkspresLøn vs. Gratisal – Hvilket lønsystem skal du vælge?   

Opdateret d. 3/4-2020 

Det kan være svært at skelne mellem de mange lønsystemer, der er på markedet. Særligt når du skal forholde dig til, hvilket system, der passer bedst til din virksomheds konkrete behov og ønsker.  

Vi har i dette indlæg lavet en sammenligning af Gratisal og EkspresLøn, så du kan danne dig et overblik over systemernes funktioner, muligheder og priser. Vores sammenligning tager udgangspunkt i de informationer, der er tilgængelige på systemernes hjemmesider. Herfra har vi valgt at fokusere og fremhæve de features, som reelt kan sammenlignes.  

Hvis du vil se sammenligninger mellem andre lønsystemer, har vi samlet genveje til disse nederst på siden.  

 

Forskelle på Gratisal og EkspresLøn:  

Vi har indledningsvis for dette indlæg opsummeret nogle af de forskelle, der er mellem Gratisal og EkspresLøn, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Du kan med andre ord betragte disse som highlights for indlægget indhold: 

 1. I Gratisal kan du sammensætte dit eget lønsystem til mellem 0-15 kr. per lønseddel afhængigt af omfanget af funktioner, du vælger. I EkspresLøn får du et lønsystem til 12 kr. per lønseddel.   
 2. Gratisal kan integreres med flere tids- og vagtplanneringssystemer, økonomisystemer og HR- og rekrutteringsplatforme, heriblandt systemer som Planday og e-conomic. Læs mere under “Integrationer” i menuen. EkspresLøn kan integreres med økonomi- og regnskabssystemerne e-conomic og SummaSummarumLæs mere på EkspresLøns hjemmeside.  
 3. Gratisal kan tilgås online og via Gratisals medarbejderapp. EkspresLøn tilbyder en online version og en Windows-version. 

 

Gratisal lønsystem:  

Med Gratisal kan du sammensætte dit eget lønsystem. Priserne varierer fra 0-15 kr. per lønseddel alt efter, hvilken løsning du sammensætter. 

Gratisal har et åbent API, så du nemt kan oprette integrationer til en række systemer, heriblandt har Gratisal integrationer til: Business Central, e-conomic, PlandayQuinyxEmply m.fl. Med integrationer synkroniseres dine data på tværs af systemerne, så du undgår administrativt dobbeltarbejde.  

Gratisal tilbydes der overenskomststyring med automatiske opdateringer, når der sker ændringer i medarbejdernes overenskomster. Gratisals medarbejderskabeloner gør, at du kan kategorisere medarbejdere, så du kan foretage ændringer og lave løn for flere medarbejdere med samme overenskomst på en gang. 

I Gratisal  får du realtidsdata,  du kan se effekten af dine ændringer i systemet med det samme. 

 

Gratisal: Opsummering af ovennævnte funktioner:  
 • I Gratisal kan du skræddersy din helt egen løsning for mellem 0-15 kr. pr. lønseddel.  
 • Gratisal har en medarbejder-app, hvor medarbejdere kan se deres lønsedler. Lønsedler kan desuden blive sendt til e-Boks for 5 kr. pr. lønseddel.  
 • Gratisal kan integreres med systemer som Business Central, PlandayUnicontaEmply, e-conomicQuinyx m.fl., hvorved data på tværs af systemerne synkroniseres.  Læs mere under “Integrationer” i menuen. 
 • Realtidsdata.  
 • Godkendelsesflow til lønkørsler.  
 • Mulighed for support via chat, mail og telefon.  

 

EkspresLøn: 

Hos EkspresLøn får du et lønsystem til 12 kr. per bogført lønseddel. Dette faktureres bagud for rater af tre måneder ad gangen med afregning i januar, april, juli og oktober. EkspresLøn er ikke en abonnementsløsning, hvorfor der ikke er yderligere omkostninger.  

EkspresLøn kan integreres med økonomi- og regnskabssystemerne e-conomic og SummaSummarum. Med en integration til et af disse systemer overføres lønposteringerne direkte til bogføringssystemet. Læs mere på EkspresLøns hjemmeside. 

EkspresLøn tilbyder en onlineversion og en Windows-version. Du har med begge versioner mulighed for at teste systemet gennem en prøveversion.  

Med EkspresLøn får medarbejdere tilsendt deres lønafregninger på mail.  

I EkspresLøn får du ubegrænset adgang til support på mail og telefon.  

 

EkspresLøn: opsummering af ovennævnte funktioner:  
 • EkspresLøn tilbyder et lønsystem med lønsedler til 12 kr. pr. lønseddel.  
 • EkspresLøn kan tilgås via en online version og en Windows-version. 
 • Administrator/revisor kan få adgang til systemet. 
 • Med EkspresLøn overføres lønposteringer direkte til bogføringsprogrammet.
 • Medarbejdere modtager deres lønsedler på mail. 
 • I EkspresLøn er telefon- og mailsupport inkluderet. 

 

Er du interesseret i flere sammenligninger, anbefaler vi dig at læse videre her:   

Sammenligning af Gratisal ogZenegy 

Sammenligning af Gratisal og Salary   

Sammenligning af Gratisal og Danløn   

Sammenligning af Gratisal og Lessor   

Sammenligning af Gratisal og Epos Løn 

Sammenligning af Gratisal og Visma Løn 

Sammenligning af Gratisal og Proløn 

Sammenligning af Gratisal og Pento 

Sammenligning af Gratisal og EG Lønservice 

Sammenligning af Gratisal og LetLøn

Sammenligning af Gratisal og PC LØN

Vi har derudover lavet en overordnet artikel, hvor vi sammenligner 14 lønsystemer. I denne artikel tages der på samme måde afsæt i funktioner, priser, outsourcing-muligheder m.m.   

 

Recommended Posts