Datostyring: Spar tid på administrativt arbejde med datostyring i Gratisal

datostyring

Med datostyring behøver du ikke selv gå ind og huske ændringer eller perioder i fremtiden, men derimod indtaste det med det samme. Datostyring gør altså at du både sparer tid på administrativt arbejde og minimerer fejl i lønnen.

Spar tid med datostyring

I Gratisal kan du indsætte fremtidige justeringer ved eksempelvis lønreguleringer, barsel eller faste udgifter i en periode og lave hurtige korrektioner ved at brug af vores datostyring. 

Med datostyring behøver du ikke selv gå ind og huske ændringer eller perioder i fremtiden, men kan indtaste det med det samme. Datostyring gør altså at du både sparer tid på administrativt arbejde og minimerer fejl i lønnen.

Hvis du eksempelvis ved, at en medarbejder får en lønforhøjelse fra d. 1 juli 2019, kan du allerede nu lave en ny lønlinje, fastsætte lønart, enheder og beløb og så fastsætte denne til at starte fra d. 1 juli. 

På samme måde kan du så afslutte den nuværende løn til den 30. juni 2019.

Du kan med et enkelt klik aktivere datostyringen. Så vil to ekstra kolonner med “Dato fra” og “Dato til” fremgå på lønlinjerne. Hvis felterne er blanke, bliver lønnen kørt normalt med næste lønkørsel.

Se hvordan hvordan datostyringen fungerer

Prøv systemet i dag (Gratis og uforpligtende)

Det er nemt og hurtigt at oprette sig i Gratisal. Det tager ikke mere end 5 minutter og så er du i gang. Oprettelsen er gratis, så du kan få en fornemmelse af interfacet og de enkelte funktioner. I Gratisal kan du som det eneste system i Danmark til- og fravælge funktioner som det passer dig og du betaler først, når du vælger at køre løn. 

Gratisal er rigtig nemt at navigere i. Brugervenligheden er i top og det er nemt at få et overblik over de virksomheder man administrerer lønnen for, hvilket giver en stor tidsbesparelse. Samtidig er Gratisal fleksibelt i forhold til valg af funktioner og pris, hvorfor det er muligt for mig at skræddersy systemet så det passer til mine kunders behov.

MV Mentor: Direct Conulting
Michael Vejlgård
Ejer

Gratisal er et effektivt og brugervenligt lønsystem, som vi nu har brugt i små 2 år. Hvis man går i stå undervejs, er supporten der altid til at hjælpe én med at komme videre, og her er særligt chat-supporten i en kaliber for sig! Med andre; et rigtig solidt lønsystem

Nordic Revision
Ilkay Yildiz
Revisor

Gratisal er et super intuitivt lønsystem. Efter implementeringen har vi sparet rigtig meget tid på lønadministration – tid vi kan bruge til at udvikle vores virksomhed. Derudover er systemet fleksibelt og kan skræddersys efter vores behov, og så skader det selvfølgelig heller ikke, at Gratisal også tilbyder en rigtig god pris pr. lønseddel.

StudentCrew
Mads Wedel
Partner & CVO

Vi er rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem. Systemet er intuitivt, og dashboardet er med til at give os et rigtig godt overblik, hvorfor det ikke tager særlig lang tid at køre løn. Derudover er det fordelagtigt, at systemet er skabt til at håndtere løndata fleksibelt. Dette har medført muligheden for at skabe automatiserede processer, der sparer os tid i vores daglige virke.

CrossFit Copenhagen
Peter Schow Jensen
Chief Finance Officer

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Recommended Posts