Tager højde for tidsregistrering og B-indkomst honorarer

Gratisal er skræddersyet til at tage højde for de komplekse ansættelsesforhold, som vikarbranchen er underlagt.

Særlig værdifuldt er det åbne API og dennes avancerede lønartsmotor, som kan understøtte vikarløsninger med filudvekslinger.

Integrationen mellem dit vikarsystem og Gratisal giver endvidere en mere intuitiv lønseddel for vikaren, da denne i Gratisal kan se hvilke timer, dage etc. der indgår i den pågældende lønseddel.

Arbejder vikaren under flere overenskomster knyttes hver ansættelse til en skabelon, som styrer overenskomsttypen.

Har du fremmedsprogede vikarer eller ansatte som skal have løn på udenlandsk konto, så understøtter systemet også dette ved hjælp af sproglag, fleksible tekster og ikke mindst ved den integrerede udlandsoverførsel, som hurtigt kan reducere vekselomkostningen med 100 kr. pr. overførsel.

Multi-screens

Tempu

”Vi begyndte at anvende Gratisal tilbage i ultimo 2017. I den forbindelse blev vi positivt overrasket over, hvor intuitivt systemet var.

 Det intuitive element er nemlig vigtigt for os i vores hverdag. Vi er en virksomhed der vækster, hvorfor vi er interesseret i at bruge vores tid på at udvikle vores virksomhed, og ikke bruge den på lønadministration.

 Dette hjælper Gratisal os med, og så skader det jo heller ikke at systemet er billigere end de andre på markedet.”

Jacob Mikkelsen, Co-founder, Tempu

 

Hvorfor er Gratisal anderledes?

I Gratisal udvikler vi konstant nye funktioner, som udfylder tomme huller i markedet inden for personale- og lønadministration.

Du kan læse mere om vores funktioner og integrationer her.