VIKAR

Bureau- og konsulentbranchen

Ønsker du et indblik i, hvordan vi har taget højde for de forskellige aspekter af vikarbranchen i udviklingen af Gratisal? Så synes vi, at du skal læse videre på siden her, hvor du også kan høre om, hvordan Tempu benytter systemet.

Hvilke aspekter af bureau- og konsulentbranchen, har vi taget højde for i udviklingen af Gratisal? Dette spørgsmål kan du få svar på her.

KOM I GANG NU!KOM IGANG NU!

VIKAR

Se hvilke aspekter af vikarbranchen vi har taget højde for i udviklingen af Gratisal.

Tager højde for tidsregistrering og B-indkomst honorarer

Gratisal er skræddersyet til at tage højde for de komplekse ansættelsesforhold, som vikarbranchen er underlagt.

Særlig værdifuldt er det åbne API og dennes avancerede lønartsmotor, som kan understøtte vikarløsninger med filudvekslinger.

Integrationen mellem dit vikarsystem og Gratisal giver endvidere en mere intuitiv lønseddel for vikaren, da denne i Gratisal kan se, hvilke timer, dage etc. der indgår i den pågældende lønseddel.

Arbejder vikaren under flere overenskomster knyttes hver ansættelse til en skabelon, som styrer overenskomsttypen.

Har du fremmedsprogede vikarer eller ansatte, som skal have løn på udenlandsk konto, så understøtter systemet også dette ved hjælp af sproglag, fleksible tekster og ikke mindst ved den integrerede udlandsoverførsel, som hurtigt kan reducere vekselomkostningen med 100 kr. pr. overførsel.

Sidst men absolut ikke mindst; alle dine ansatte for ved oprettelse adgang til deres egen medarbejder-app, hvori de kan redigere deres stamdata, tilgå deres lønsedler, registrere deres timer og trække rapporter omkring deres løngrundlag.

Tempu

I denne video kan du høre Jacob Mikkelsen, Co-founder af Tempu, fortælle om deres anvendelse af Gratisal. Hvis du ikke er til video, så kan du nedenfor finde en skriftlig udtalelse fra Jacob.

Branchens foretrukne funktioner

Her har vi samlet udvalgte funktioner, som vores kunder i vikarbranchen er særligt glade for.

”Vi begyndte at anvende Gratisal tilbage i ultimo 2017. I den forbindelse blev vi positivt overrasket over, hvor intuitivt systemet var. Det intuitive element er nemlig vigtigt for os i vores hverdag. Vi er en virksomhed der vækster, hvorfor vi er interesseret i at bruge vores tid på at udvikle vores virksomhed, og ikke bruge den på lønadministration. Dette hjælper Gratisal os med, og så skader det jo heller ikke at systemet er billigere end de andre på markedet.”

Jacob Mikkelsen
CO & founder
Tempu

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.