UDDANNELSE

Bureau- og konsulentbranchen

På denne side kan du få et indblik i, hvordan vi har taget højde for din hverdag i udviklingen af Gratisal. Derudover kan du læse om, hvilke aspekter af systemet som AOF Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk har fundet relevante til deres lønadministration.

Hvilke aspekter af bureau- og konsulentbranchen, har vi taget højde for i udviklingen af Gratisal? Dette spørgsmål kan du få svar på her.

KOM I GANG NU!KOM IGANG NU!

UDDANNELSE

Se hvilke aspekter af uddannelsessektoren vi har taget højde for i udviklingen af Gratisal.

Lønsystem til uddannelsessektoren

Udgangspunktet er jeres overenskomst

Gratisal gør det nemmere at køre løn i uddannelsessektoren, fordi vi har valgt at automatisere en lang række af de forhold, som kræver alt for meget af jeres tid. 

Vi forstår de til tider komplekse ansættelsesforhold i uddannelsessektoren, hvorfor Gratisal kan tage højde for alt fra anciennitet til overarbejde. Ligeså kan vi tage højde for jeres timesatser og automatisk omregne lektioner til den tidsfaktor, I arbejder ud fra.

Det er også muligt at integrere Gratisal med relevante tidssystemer, som eksempelvis ASA, EP-Win eller Ludus, såfremt man vil spare endnu mere tid.

Systemet er designet til at tage udgangspunkt i den overenskomst, I arbejder ud fra, hvorfor det er muligt at knytte hver enkelt ansættelse til en skabelon, som styres af den overenskomsttype, ansættelsen hører til.

Vores erfaring med at konvertere lønsystemer i uddannelsessektoren er, at det typisk tager to arbejdsdage at erstatte jeres gamle lønsystem med Gratisal, såfremt I har ca. 200 undervisere. Omkostningen ved et skift er tjent hjem i løbet af tre måneder i form af sparede licensudgifter.

Sektorens foretrukne funktioner

 

Her har vi samlet udvalgte funktioner, som vores kunder i uddannelsessektoren er særligt glade for.

Jeg var helt høj af begejstring, da den første lønkørsel var sendt afsted. Jeg havde naturligvis rigtig god hjælp fra Ditte Olin, der er supporter/udvikler hos Gratisal. Indlæsning fra EP-Win foregår gennem et Excel-ark – nemt, hurtigt og overskueligt. Jeg havde en forestilling om, at indtastning af timeløn ville tage lang tid – det gjorde det ikke. At finde medarbejdernes data er meget nemt, og at rette lønlinjer var også nemt. Lønkørslerne bliver løbende opdateret, og er der fejl, bliver man også advaret løbende. Det er en fornøjelse, at når man har trykket bogfør, bliver alle oplysninger sendt direkte til SKAT, bank, pension mm.

AOF Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk
Lisbeth Blomgren
Kursussekretær

”Vi er positivt overrasket over Gratisal. Gratisal er utrolig fleksibelt og smidigt, og systemet er generelt intuitivt og nemt at navigere i. Systemets intuitive opbygning medfører samtidig, at man som udgangspunkt ikke behøver at være lønspecialist for at styre de enkelte processer – lige meget hvor komplekse disse er og hvor mange medarbejdere, der er involveret. Særligt stærkt er Gratisals skabeloner, der sikrer en god tidsbesparelse og et solidt overblik over afdelingsstrukturer, medarbejdere etc. Med andre ord, så er vores dage med regneark et overstået kapitel og jeg har kun positive ord at sige om Gratisal.”

AOF Nord
Kristian Korsgaard
Økonomichef

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.