Udgangspunktet er jeres overenskomst

Gratisal gør det nemmere at køre løn i uddannelsessektoren, fordi vi har valgt at automatisere en lang række af de forhold, som kræver alt for meget af jeres tid. 

Vi forstår de til tider komplekse ansættelsesforhold i uddannelsessektoren, hvorfor Gratisal kan tage højde for alt fra anciennitet til overarbejde. Ligeså kan vi tage højde for jeres timesatser, og automatisk omregne lektioner til den tidsfaktor I arbejder ud fra.

Det er også muligt at integrere Gratisal med relevante tidssystemer som eksempelvis EP-Win eller Ludus, såfremt man vil spare endnu mere tid.

Systemet er designet til at tage udgangspunkt i den overenskomst I arbejder ud fra, hvorfor det er muligt at knytte hver enkelt ansættelse til en skabelon, som styres af den overenskomsttype som ansættelsen hører til.

Vores erfaring med at konvertere lønsystemer i uddannelsessektoren er, at det typisk tager to arbejdsdage at erstatte jeres gamle lønsystem med Gratisal, såfremt I har ca. 200 undervisere. Omkostningen ved et skift er tjent hjem i løbet af tre måneder i form af sparede licensudgifter.  

Multi-screens

AOF Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk

”Jeg var helt høj af begejstring, da den første lønkørsel var sendt afsted.

Jeg havde naturligvis rigtig god hjælp fra Ditte Olin, der er supporter/udvikler hos Gratisal. Indlæsning fra EP-Win foregår gennem et Excel-ark – nemt, hurtigt og overskueligt.

Jeg havde en forestilling om, at indtastning af timeløn ville tage lang tid – det gjorde det ikke. At finde medarbejdernes data er meget nemt, og at rette lønlinjer var også nemt. Lønkørslerne bliver løbende opdateret, og er der fejl, bliver man også advaret løbende.

Det er en fornøjelse, at når man har trykket bogfør, bliver alle oplysninger sendt direkte til SKAT, bank, pension mm.”

Lisbeth Blomgren, kursussekretær, AOF Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk

 

Hvorfor er Gratisal anderledes?

I Gratisal udvikler vi konstant nye funktioner, som udfylder tomme huller i markedet inden for personale- og lønadministration.

Du kan læse mere om vores funktioner og integrationer her.