Tager højde for komplekse lønsatser grundet dags- og nattekørsel

Vi i Gratisal ved, at ikke en virksomhed og/eller sektor er ens. Derfor er det muligt at anvende og skræddersy systemet efter din virksomheds behov.

Når det kommer til løn, er transportsektoren en kompleks størrelse. Derfor har vi udviklet systemet i samarbejde med virksomheder fra netop denne sektor.

Systemet kan blandt andet tage højde for, hvilken type af kørsel som chaufføren har været ude på, og det kan også tage højde for, om der har været skifte mellem dags- og nattekørsel under turen.

Derudover tages der højde for din virksomhed, såfremt du har mange internationale ansatte. Gratisal tilbyder fleksible tekster, sproglag og den integrerede udlandsoverførsel, kan reducere vekselomkostningen med 100 kroner pr. overførsel.

Systemet udvides løbende og kan integreres med de økonomisystemer, som I anvender i dag.

Multi-screens

Stokholm Transport

”Gratisal er meget nemt og intuitivt at anvende.

Muligheden for at tilgå realtidsdata, giver os et godt overblik over medarbejdernes timer, og derfor tager det heller ikke særlig lang tid at køre løn i Gratisal.

Den interaktive lønseddel er nem at forstå, hvilket er en stor fordel, når vi eksempelvis i vores branche har særlige timesatser, der skal tages højde for.

Gratisals åbne API har givet os mulighed for at skræddersy systemet efter lige netop vores behov, hvilket har medført at vi i systemet eksempelvis kan tage højde for de overenskomster, som vores medarbejdere og branche er underlagt.

Alt i alt er vi rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem”

Bent Larsen, Økonomichef, Stokholm Transport

 

Hvorfor er Gratisal anderledes?

I Gratisal udvikler vi konstant nye funktioner, som udfylder tomme huller i markedet inden for personale- og lønadministration.

Du kan læse mere om vores funktioner og integrationer her.