TRANSPORT

Bureau- og konsulentbranchen

Her kan du læse mere om, hvilke aspekter af transportsektoren, vi har taget højde for i udviklingen af Gratisal. Derudover er det muligt at læse om Stokholm Transports oplevelse af systemet.

Hvilke aspekter af bureau- og konsulentbranchen, har vi taget højde for i udviklingen af Gratisal? Dette spørgsmål kan du få svar på her.

KOM I GANG NU!KOM IGANG NU!

TRANSPORT

Se hvilke aspekter af transportsektoren vi har taget højde for i udviklingen af Gratisal.

Tager højde for komplekse lønsatser grundet dags- og nattekørsel

Vi i Gratisal ved, at ikke en virksomhed og/eller sektor er ens. Derfor er det muligt at anvende og skræddersy systemet efter din virksomheds behov.

Når det kommer til løn, er transportsektoren en kompleks størrelse. Derfor har vi udviklet systemet i samarbejde med virksomheder fra netop denne sektor.

Systemet kan blandt andet tage højde for, hvilken type af kørsel som chaufføren har været ude på, og det kan også tage højde for, om der har været skifte mellem dags- og nattekørsel under turen.

Derudover tages der højde for din virksomhed, såfremt du har mange internationale ansatte. Gratisal tilbyder fleksible tekster og sproglag, og den integrerede udlandsoverførsel kan reducere vekselomkostningen med 100 kroner pr. overførsel.

Systemet udvides løbende og kan integreres med de økonomisystemer, som I anvender i dag.

Sektorens foretrukne funktioner

Her har vi samlet udvalgte funktioner, som vores kunder i transportsektoren er særligt glade for.

Gratisal er meget nemt og intuitivt at anvende. Muligheden for at tilgå realtidsdata, giver os et godt overblik over medarbejdernes timer, og derfor tager det heller ikke særlig lang tid at køre løn i Gratisal. Den interaktive lønseddel er nem at forstå, hvilket er en stor fordel, når vi eksempelvis i vores branche har særlige timesatser, der skal tages højde for. Gratisals åbne API har givet os mulighed for at skræddersy systemet efter lige netop vores behov, hvilket har medført at vi i systemet eksempelvis kan tage højde for de overenskomster, som vores medarbejdere og branche er underlagt. Alt i alt er vi rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem”

Stokholm Transport
Bent Larsen
Økonomichef

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.