Mangler din branche?

Uanset hvilken virksomhed og/eller branche du befinder dig i, kan du altid skræddersy Gratisal efter dine behov. Som det eneste lønsystem i Danmark tilbyder Gratisal, at du kan til- og fravælge de funktioner, der passer til din virksomhed og stadig til en yderst fornuftig pris.

KOM I GANG NU!

SkræddersyUanset hvilken virksomhed og/eller branche du befinder dig i, så kan du altid skræddersy Gratisal lige netop efter dine behov.


nål og tråd PNG færdig

Skræddersy en løsning til din branche

Gratisal ved vi, at ikke én virksomhed og/eller branche er ens. Derfor tilbyder Gratisal som det eneste lønsystem i Danmark, at du kan til- og fravælge de funktioner du ønsker (uden binding) – og stadig til en yderst fornuftig pris – og på denne måde skræddersyr Gratisal lige efter din virksomheds behov. 

Vi ønsker ikke, at lønadministration er noget, som skal fylde for meget i din hverdag. Derfor har vi lavet et lønsystem, som er nemt at navigere i, og hvor du ikke skal forholde dig til funktioner, du ikke har brug for.  

Gratisal befinder vi os hele tiden i en udviklingsfase, hvor systemet løbende udvides (se vores tidligere opdateringer her). Hvis du føler, at systemet mangler nogle funktioner, som du har brug for til din lønadministration, så kan du altid efterspørge dem, og så har vi dem højest sandsynligt inden for et par måneder. 

Har du brug for hjælp eller har du forespørgsler til funktioner kan du altid kontakte os via [email protected] eller pr. telefon 71 99 11 22.  

"Vi fik øje på Gratisal på grund af en kampagne, som de kørte tilbage i 2017. I første omgang var det prisen, der tiltalte os meget. Da vi så prøvede systemet, fandt vi ud af, hvor nemt og effektivt det egentlig var. Det er utrolig vigtigt for os, at vi bruger vores tid fornuftigt, og ikke bruger for lang tid på lønadministration. Denne tid hjælper systemet os med at optimere. Det tager ikke særlig lang tid at køre løn, selv med manuel tastning, og det er en af grundende til, at vi stadig anvender Gratisal med stor tilfredshed."

ALBA SERVICE
Karsten Mosegaard
Salg- og serviceleder

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.