Løn på 5 minutter

Lønadministration er ikke noget som skal fylde for meget i din hverdag.

Du har mange andre ting at bruge din tid på, og derfor har vi lavet et lønsystem der er så nemt at bruge, at det ikke tager meget mere end fem minutter at indhente data fra din medarbejdere og sende dem deres lønsedler.

Dine medarbejdere kan derudover selv registrere, hvornår de kommer og går på arbejdspladsen. Ligeså kan de registrere sygdom, overarbejde og ferie.

Systemet sørger også for alle bankoverførsler samt indberetninger til SKAT, pension og e-Indkomst.

Med andre ord, er systemet skabt til dig, der gerne vil bruge din tid på at tjene penge og udvikle din virksomhed frem for at køre løn.

Systemet udvides løbende og kan integreres med det økonomisystem, som du anvender i dag.

Multi-screens

ALBA SERVICE

"Vi fik øje på Gratisal på grund af en kampagne, som de kørte tilbage i 2017.

I første omgang var det prisen, der tiltalte os meget. Da vi så prøvede systemet, fandt vi ud af, hvor nemt og effektivt det egentlig var.

Det er super vigtigt for os, at vi bruger vores tid fornuftigt, og ikke bruger for lang tid på lønadministration. Dette hjælper systemet os til.

Det tager ikke særlig lang tid at køre løn, selv med manuel indtastning, og det er en af grundende til, at vi stadig i dag anvender Gratisal med stor tilfredshed."

Karsten Mosegaard, Salg- og serviceleder, ALBA SERVICE

 

Hvorfor er Gratisal anderledes?

I Gratisal udvikler vi konstant nye funktioner, som udfylder tomme huller i markedet inden for personale- og lønadministration

Du kan læse mere om vores funktioner og integrationer her.