HOTEL OG RESTAURATION

Bureau- og konsulentbranchen

Er du i hotel- og restaurationsbranchen, eller er din virksomhed på anden vis centreret omkring at servicere gæster? På denne side kan du få et indblik i, hvordan vi har taget højde for din hverdag i udviklingen af Gratisal.

Hvilke aspekter af bureau- og konsulentbranchen, har vi taget højde for i udviklingen af Gratisal? Dette spørgsmål kan du få svar på her.

KOM I GANG NU!KOM IGANG NU!

HOSPITALITY

Se hvilke aspekter af hotel- og restaurationsbranchen vi har taget højde for i udviklingen af Gratisal.

Integrér dit kasseapparat og din vagtplan med Gratisal

Lønadministration må ikke fylde for meget i hverdagen i en energisk branche, hvor fokus bør være på at skabe den bedste oplevelser for dine gæster.

Gratisal kan på mindre end fem minutter nemt integreres med kasseapparats-, tids- og vagtplaneringssystemer som eksempelvis FlexyBox, Quinyx, TitanPlan og PlanDay. På denne måde automatiseres din data- import og eksport, din administrationsproces bliver strømlinet og i sidste ende bliver din fejlmargin reduceret betydeligt.

Hvis vi ikke har en integration til dit foretrukne system, så kan du, grundet vores åbne API, hurtigt og nemt importere data til Gratisal, hvorefter denne automatisk bliver omdannet til løndata.

Gratisal indeholder ligeså en overskuelig overenskomstyring, hvor det er muligt at tage højde for de forskellige og komplekse typer af ansættelser, der normalt er i jeres branche. Det gør det nemt at administrere, hvis du har forskellige ansættelsesformer og medarbejdertyper i din virksomhed.

Med skabelonstyringen i Gratisal kan du udforme en skabelon for de forskellige medarbejdertyper og ansættelsesformål, og hvis der sker ændringer for den specifikke type, behøver du derfor kun lave én rettelse i skabelonen – så påvirker det resten af medarbejderne indenfor den samme kategori.

Branchens foretrukne funktioner

Her har vi samlet udvalgte funktioner, som vores kunder i hotel- og restaurationsbranchen er særligt glade for.

Vi er rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem. Systemet er intuitivt, og dashboardet er med til at give os et rigtig godt overblik, hvorfor det ikke tager særlig lang tid at køre løn. Derudover er det fordelagtigt, at systemet er skabt til at håndtere løndata fleksibelt. Dette har medført muligheden for at skabe automatiserede processer, der sparer os tid i vores daglige virke.

CrossFit Copenhagen
Peter Schow Jensen
Chief Finance Officer

Gratisals dashboard skaber et godt overblik og systemet er generelt meget intuitivt. Derudover er Gratisals lønsedler meget nemme at forholde sig til, hvilket er en helt klar fordel. Så slipper man for at bruge alt for lang tid på at forstå sin lønseddel. Vi oplever samtidig en åbenhed for at skræddersy og tilrette systemet efter vores behov. Alt i alt er vi godt tilfredse med vores valg af Gratisal som lønsystem.

Danske Skoleelever
Robert Holst Andersen
Sekretariatschef

Leg var helt høj af begejstring, da den første lønkørsel var sendt afsted. Jeg havde naturligvis rigtig god hjælp fra Ditte Olin, der er supporter/udvikler hos Gratisal. Indlæsning fra EP-Win foregår gennem et Excel-ark – nemt, hurtigt og overskueligt. Jeg havde en forestilling om, at indtastning af timeløn ville tage lang tid – det gjorde det ikke. At finde medarbejdernes data er meget nemt, og at rette lønlinjer var også nemt. Lønkørslerne bliver løbende opdateret, og er der fejl, bliver man også advaret løbende. Det er en fornøjelse, at når man har trykket bogfør, bliver alle oplysninger sendt direkte til SKAT, bank, pension mm.”

AOF Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk
Lisbeth Blomgren
Kursussekretær

Gratisal er meget nemt og intuitivt at anvende. Muligheden for at tilgå realtidsdata, giver os et godt overblik over medarbejdernes timer, og derfor tager det heller ikke særlig lang tid at køre løn i Gratisal. Den interaktive lønseddel er nem at forstå, hvilket er en stor fordel, når vi eksempelvis i vores branche har særlige timesatser, der skal tages højde for. Gratisals åbne API har givet os mulighed for at skræddersy systemet efter lige netop vores behov, hvilket har medført at vi i systemet eksempelvis kan tage højde for de overenskomster, som vores medarbejdere og branche er underlagt. Alt i alt er vi rigtig glade for at anvende Gratisal som lønsystem”

Stokholm Transport
Bent Larsen
Økonomichef

Vi begyndte at anvende Gratisal tilbage i ultimo 2017. I den forbindelse blev vi positivt overrasket over, hvor intuitivt systemet var. Det intuitive element er nemlig vigtigt for os i vores hverdag. Vi er en virksomhed der vækster, hvorfor vi er interesseret i at bruge vores tid på at udvikle vores virksomhed, og ikke bruge den på lønadministration. Dette hjælper Gratisal os med, og så skader det jo heller ikke at systemet er billigere end de andre på markedet.

Tempu
Jacob Mikkelsen
Co-founder

Kontakt os

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.