Brancheoversigt

I Gratisal udvikler vi konstant nye funktioner, som udfylder tomme huller i markedet inden for personale- og lønadministration.

Uddannelsessektoren

Det skal være nemt at køre løn og når det kommer til uddannelsessektoren, er systemet blandt andet designet til at tage udgangspunkt i din overenskomst.

Få mere at vide her.

Servicebranchen

Du skal bruge din tid effektivt, og med Gratisal tager det ikke mere end fem minutter at indhente data fra dine medarbejdere og sende dem deres lønsedler.

Få mere at vide her.

Transportsektoren

Når det kommer til løn, er transportsektoren en kompleks størrelse. Derfor har vi udviklet systemet i samarbejde med virksomheder fra netop denne sektor.

Få mere at vide her.

Bureau- og konsulentbranchen

Det er blandt andet muligt, såfremt du har freelancere tilknyttet virksomheden at håndtere rapportering af B-indkomst honorarer på en nem og fleksibel måde.

Få mere at vide her.

Vikarbranchen

Gratisal tager højde for brancher med komplekse ansættelsesforhold. Du kan eksempelvis med fordel anvende systemet, hvis din virksomhed har mange vikarer tilknyttet.

Få mere at vide her.

Hvad koster Gratisal?

Gratisals kernefunktioner er gratis, hvilket vil sige at din virksomhed uden problemer kan køre løn i systemet for nul kroner.

Hvis du ønsker en lidt mere automatiseret lønkørsel, så koster det dog lidt. Men det kan du læse meget mere om her.