Autokorrektion: Spar tid på manuelle lønkorrektioner

autokorrektion

Autokorrektion gør det nemt at rapportere og rette fejl i lønsedler, så I sparer tid på besværlige processer med manuelle lønkorrektioner

Automatisk korrektion af lønkørsler

For at undgå dyre fejl i lønkørslen kan du benytte dig af Gratisals realitidsdata, godkendelsesflow og letforståelige lønsedler. Hvis uheldet nu er ude, og du opdager fejl i lønkørslen, kan vi hjælpe dig. Med funktionen “Autokorrektion” kan du spare betydelige mængder af tid på besværlige manuelle lønkorrektioner.

Autokorrektion gør det nemt at indberette fejl og ændre medarbejderes løn. Gratisal tilpasser automatisk lønnen efter jeres rapporteringer, så fejl bliver udlignet den følgende måned. Autokorrektion sørger desuden for, at de ansattes skattekort gælder for hele lønperioden. Det betyder, at der bliver taget højde for, hvis en medarbejder eksempelvis ikke skal have løn i en bestemt måned.

Vil du afprøve Gratisal?: Det er gratis og uforpligtende

Vil du prøve Gratisal? Ved at oprette dig i Gratisal kan du gratis og helt uforpligtende afprøve systemet, og få en konkret fornemmelse af opbygningen såvel som funktionaliteten.

Det tager ikke mere end 5 minutter at oprette dig, og derfra har du mulighed for at til- og fravælge funktioner i systemet efter din virksomheds behov. Du betaler først, når du reelt begynder at køre løn i Gratisal. 

Vi begyndte at anvende Gratisal tilbage i ultimo 2017. I den forbindelse blev vi positivt overrasket over, hvor intuitivt systemet var. Det intuitive element er nemlig vigtigt for os i vores hverdag. Vi er en virksomhed der vækster, hvorfor vi er interesseret i at bruge vores tid på at udvikle vores virksomhed, og ikke bruge den på lønadministration. Dette hjælper Gratisal os med, og så skader det jo heller ikke at systemet er billigere end de andre på markedet.

Tempu
Jacob Mikkelsen
Co-founder

Vi er rigtig glade for at være skiftet til Gratisal. Det har i vores organisation været en stor tidsbesparelse at skifte alle vores lønninger til ét system. Det har givet tidsbesparelse i lønudarbejdelsen og sikkerhed i at alle lønninger på tværs af virksomheder som vi administrer bliver lavet ens.

Repenso
Simon Lang
Partner

Gratisals dashboard skaber et godt overblik og systemet er generelt meget intuitivt. Derudover er Gratisals lønsedler meget nemme at forholde sig til, hvilket er en helt klar fordel. Så slipper man for at bruge alt for lang tid på at forstå sin lønseddel. Vi oplever samtidig en åbenhed for at skræddersy og tilrette systemet efter vores behov. Alt i alt er vi godt tilfredse med vores valg af Gratisal som lønsystem.

Danske Skoleelever
Robert Holst Andersen
Sekretariatschef

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i Gratisal og har spørgsmål til systemet, priser eller noget helt tredje, så er vi naturligvis til rådighed med mere information. Kontakt os via nedenstående formular eller pr. telefon på 71 99 11 22, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

Recommended Posts